Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sir Crocodile ‘a takılayım diye attım ya birileri yazmış o surata basma kırmızı kart olur diyormuş diye. Yoksa çok bariz hakem hataları oldu, Kerem çalım atıyor kaleciyle baş başa kalacak Osayi tutup çekiyor ama devam diyor. Hakem takdir haklarını FB’den yana kullandı hep yoksa FB yönetimi falan bu kadar sessize yatmaz, Ali bir şeyler yumurtlardı. VAR çağırmasa adam İrfan’a kart vermeyecek.
Adam zaten faul yapıyor üstünden atlarken basıyor. Aynı mı şimdi iki pozisyon önce ki tartıştığımız şeyle? Neyse aynı görenler görsün tartışılacak bir şey yok bu konuda. Bende heralde dedim topa vururken adamın kafasına mı vurdu?

JJ inadına üçlü çıkıyor, Arda'yı oynatmıyor, Emre'yi oynatmıyor. İti köpeği sahaya sürüyor. Oyuncular da sıçınca ortaya böyle bir tablo çıkıyor. Üçlü sevdanı bırak o Arda ile Emre'yi de oynat be canısı.
Sana Mayıslar demiştim sanki sezon başında datte, sonunu getiremeyecek gibisiniz yine :) nasip tabi belli de olmaz.
Yok la ben her türlü izlerdim, iş günüme denk geldi. Maç var diye değişim yapacaktım diğer arkadaş da müsait değildi olmadı.
Senin için iyi olmuş diyebilir miyiz?

Son durum nedir peki bu sene kim alır şampiyonluğu?

Montana

Adam zaten faul yapıyor üstünden atlarken basıyor. Aynı mı şimdi iki pozisyon önce ki tartıştığımız şeyle? Neyse aynı görenler görsün tartışılacak bir şey yok bu konuda. Bende heralde dedim topa vururken adamın kafasına mı vurdu?
ben sana takılmak için attım pozisyona bir şey demiyorum yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık