Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Fenerbahçe Avrupa ligi ve Türkiye kupasında finale kadar çıkarsa oynayacağı tam 30 maç var. Arda'nın 1500 dakikaya ulaşmasına 1200 dakika var. Yani her maç en az 40 dakika oynamalı ki 5 milyona uçup gitmesin.

Yahu hala alakasız pozisyonlardan karşılaştırma yapıp bana taraflı diyorlar. Adam faul sonrası yere düşmüş, diğer adam üstünden atlamaya çalışıyor ama kurtarmıyor. Sanki bilerek yaptığı bir müdehale bu, diğer tartıştığımız ise adam bilinçli topa müdehale etmeye çalışıyor sonrasında ise adama müdehalesi var. O pozisyon sarı karttı topa müdahalesi olduğu için.

Yani bazıları ona faul yok bile dedi şimdi de ben taraflı oldum. :S

Yahu hala alakasız pozisyonlardan karşılaştırma yapıp bana taraflı diyorlar. Adam faul sonrası yere düşmüş, diğer adam üstünden atlamaya çalışıyor ama kurtarmıyor. Sanki bilerek yaptığı bir müdehale bu, diğer tartıştığımız ise adam bilinçli topa müdehale etmeye çalışıyor sonrasında ise adama müdehalesi var. O pozisyon sarı karttı topa müdahalesi olduğu için.

Yani bazıları ona faul yok bile dedi şimdi de ben taraflı oldum. :S
Taraflı değil misin?

Taraflı değil misin?
Bu tip olaylarda taraflı değilim. BJK maçında da bir pozisyon oldu geçen sene çok tartıştık. Yani o noktada da bana haksızsın dediler oysa FB ile alakası yok dümdüz net pozisyon...

Yoksa pek çok olayda tarafsız olduğumu söyleyemem. Fakat adamın kafasına vurduğu yerde "Faul yok" diyen adamlar kendine "Objektif" diyorsa bende onlara kıyasla tarafsızım demek ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık