Teneke konusu bitti mi ki pozisyona geçtiniz. Mesut ne oldu mesut fener sevgisinden beleşe oynayan messutDino Wuma gelmiş hoşgelmiş...
Sizin pozisyonları tartıştık burada o kadar neredeydin? Sende kendini yerden yere mi atıyordun yoksa Mertens gibi?![]()
Dino Wuma yine eski çağlarda kalmışsın, bunları uzun uzun tartıştık sen hala orada mısın? Dondurulmuş muydun bunca zaman nedir?[
Teneke konusu bitti mi ki pozisyona geçtiniz. Mesut ne oldu mesut fener sevgisinden beleşe oynayan messut![]()
Fener çok başarılı rüya kadrosu ve muhteşem teknik direktörüyle 3 ila 7 arası gol bularak maçı rahat kazanır @Montana
Yeneler büyük ihtimalle kaç kaç biter bilmiyorum
Totemler başlamış...gsliler tüm tuşlara basıyor...La merak etmeyin JJ yine korkak futbol oynatır berabere biter maç...
![]()
Mevcut durumda bunlardan hangisi 10 numara görevini üstlenecek ?( Sırt numarasından bahsetmiyorum )Salih günevilir mi o konuda ?
Redmond solda, Ghezzal sağda. Bir de Salih yerine defansif özellikleri ağır basan bir ortasaha alsak devre arasında. Fena olmaz.
Çift 8. Gedson 10 numaraya daha yakın. Aslında ikisi de çift yönlü orta saha. Valerien Hocanın ilk döneminde çdaha çift yönlü oynuyordu Salih. O oyuna daha uygun bence. Gedsonun bir tık önde olup Salihin bir adım geriden destekleyeceğini düşünüyorum.Mevcut durumda bunlardan hangisi 10 numara görevini üstlenecek ?( Sırt numarasından bahsetmiyorum )Salih günevilir mi o konuda ?