Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka bunlar yeni tür 50 şey sallarlar biri tutunca alim kesilir heryerde paylaştırırlar şarlatan gözüyle bakmak lazım bunlara
Ne para kazanıyordur bunlar...
En ünlüleri Kurtlar Vadisindeki tek rolü kahve falı bakıp senaryodan spoiler vermek olan Hande Kazanova. :D KV'den sonra başladı bu fal işlerine zaten. Orada tutturunca sürekli herhalde kerameti kendinden sandı.
Kendini kandırana para yedirmeyi seven bir halkız... :D

****************Göktuğ

Burak - Badra - Egemen - Aytuğ

******Berkay - ***** Şahin

***************Emre

***Azad*** - Semih - Abdülmecid

Son 2-3 maçta Abdülmecidi hep solda değerlendirdi hoca. Bu maç da solda oynayacaktır diye düşünüyorum. Azad çok nadir de olsa sağda da oynuyor. u19 takımının attığı gollerin yarısını atan Semih'ten başkasının santrafor olması pek düşünülemez zaten. Geçen Giresun maçında , Semih A takımla kampta olduğu için yanılmıyorsam Azad santrafor oynamıştı. Giresunun düzgün bir yayını olmadığı için izleyememiştim maçı.

Ekleme: Yazmayı unutmuşum. Berkay'ın iki maçtır 11 başlıyor olması beni çok mutlu ediyor. Attığı uzun pasların hastasıyım.

Ve sanırım Emrecan 2. lig takımlarından Karacabey'e kiralanmış. u19da başka sol bek de olmadığı için sol stoperimiz Aytuğ'u bekte oynatıyoruz. Ve sol stoperimiz varken iki sağ stoperle oynamak durumunda kalıyoruz. Neyse Egemen de iyidir. Saçını sevmesem de kendisini severim. :)

Son düzenleme:
Her maç olduğu gibi Fener penaltı joker hakkını kullanır inşallah berabere kalırız. Bunları yenince bunlar gibi loser olup şampiyon olamıyoruz
Hahahaha.Miladerim üzgünüm ama hakem sizi kollamazsa kendini yere atan hakemi aldatan gs takımı ki artık sizin kültürün haline geldi, hakem bu tür şeylere göz yummazsa Fener ağır galibiyet alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık