Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kel bitmiş ya... Sezon başında iyiydi ama zaman geçtikçe çok düştü.

Bir de ben ne zaman basket maçımızı izlesem bu Guduric 3 ıq oynuyor... :(

Nagelsman'ın Bayern'e toplam maliyeti 55 milyon euro. Ulan şimdi birkaç şey demek istiyorum bu konuda ama küfürsüz anlatamam derdimi, neyse.

Simeone'nin Atletico Madrid'e attığı kazık(aylık maaşı 3.33 milyon euro) 1, bu 2.

Nagelsman'ın Bayern'e toplam maliyeti 55 milyon euro. Ulan şimdi birkaç şey demek istiyorum bu konuda ama küfürsüz anlatamam derdimi, neyse.

Simeone'nin Atletico Madrid'e attığı kazık(aylık maaşı 3.33 milyon euro) 1, bu 2.
simeone ile nagelsman ı bir tutmam. evet simeonenin maaşı çok fazla. ama o nagelsman gibi zaten kurulu olan, hem ligi domine eden hem de avrupa mecralarındaki rakiplerine korku salan bir takımı devralmadı. atleticonun başına geçtiğinde atleticonun şanlı granadadan, getafeden farkı olmayan bir takımdı. o takıma kaç kez şl finali oynattı ve kazandı. ligde de keza birden fazla şampiyon oldular. velhasıl kelam simeone aldığı paranın hakkını fazlasıyla verdi. öyle uçuk transferlerde yapmadı. ardayı, godini, kokeyi kaç sene kullandı. oynattığı futbolu sevmesekte futbol ranta döndüğünden beri rasyonel olmaya başladı. haticeye değil neticeye bakar oldu. yani simeone adamdır

o takıma kaç kez şl finali oynattı ve kazandı.
Başarısına hiçbir lafım yok ve adam da olabilir, bilmem ama Pep, Klopp ve Don Carlo'nun 2 katı maaş alacak hoca değil. Öz evlat kontenjanından alıyor o paraları.

Ayrıca, yalnışınız var. 2 kez CL finali oynadı Atletico ve ikisini de kaybetti. Kime kaybettiklerini ben yazmayayım ama az buz yenilgiler değildi o yenilgiler.

Misal:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık