Kötü başlayıp kötü devam ettiği için çoktan yerine adam bakmaya başlamışlardır da Tuchel ile resmen anlaşınca dün kovup bugün Tucheli getirdiler muhtemelen.Adam ne zaman kovuldu da bu geldi?
Kötü başlayıp kötü devam ettiği için çoktan yerine adam bakmaya başlamışlardır da Tuchel ile resmen anlaşınca dün kovup bugün Tucheli getirdiler muhtemelen.Adam ne zaman kovuldu da bu geldi?
PSG'yi eleyince biraz durur dediydim. Hemen kovdular... Tuchel alır şampiyonlar ligini.Kötü başlayıp kötü devam ettiği için çoktan yerine adam bakmaya başlamışlardır da Tuchel ile resmen anlaşınca dün kovup bugün Tucheli getirdiler muhtemelen.
Finale gelebilirse alır.PSG'yi eleyince biraz durur dediydim. Hemen kovdular... Tuchel alır şampiyonlar ligini.
City ve Real'i eleyip finalde Napoli'ye kaybetmesi...Finale gelebilirse alır.
Önce City'i elemesi lazım ki eler. Sonra Reali yenmesi lazım.
![]()
Kahkaha atarım.City ve Real'i eleyip finalde Napoli'ye kaybetmesi...
simeone ile nagelsman ı bir tutmam. evet simeonenin maaşı çok fazla. ama o nagelsman gibi zaten kurulu olan, hem ligi domine eden hem de avrupa mecralarındaki rakiplerine korku salan bir takımı devralmadı. atleticonun başına geçtiğinde atleticonun şanlı granadadan, getafeden farkı olmayan bir takımdı. o takıma kaç kez şl finali oynattı ve kazandı. ligde de keza birden fazla şampiyon oldular. velhasıl kelam simeone aldığı paranın hakkını fazlasıyla verdi. öyle uçuk transferlerde yapmadı. ardayı, godini, kokeyi kaç sene kullandı. oynattığı futbolu sevmesekte futbol ranta döndüğünden beri rasyonel olmaya başladı. haticeye değil neticeye bakar oldu. yani simeone adamdırNagelsman'ın Bayern'e toplam maliyeti 55 milyon euro. Ulan şimdi birkaç şey demek istiyorum bu konuda ama küfürsüz anlatamam derdimi, neyse.
Simeone'nin Atletico Madrid'e attığı kazık(aylık maaşı 3.33 milyon euro) 1, bu 2.
Başarısına hiçbir lafım yok ve adam da olabilir, bilmem ama Pep, Klopp ve Don Carlo'nun 2 katı maaş alacak hoca değil. Öz evlat kontenjanından alıyor o paraları.o takıma kaç kez şl finali oynattı ve kazandı.