İlk yarı izledim maçı. Jin ho ho öyle abatılacak kadar iyi değil. Çevik basıyor masıyor o kadar. Diğerleri baya kötüydü.Gençler nasıl?
Jo jini 15dk civarı izledim bu maç iyiydi ama pas kalitesi pek iyi değil onu bayağı geliştirmesi lazım
İlk yarı izledim maçı. Jin ho ho öyle abatılacak kadar iyi değil. Çevik basıyor masıyor o kadar. Diğerleri baya kötüydü.Gençler nasıl?
Jo jini 15dk civarı izledim bu maç iyiydi ama pas kalitesi pek iyi değil onu bayağı geliştirmesi lazım
Aman aman füze be.
Güzel şut ama kaleci hatası bu gol. Altay yese stattan çıkmadan bıçak yerdi.
Top iyi gidiyor bence, kaleci kurtarabilirdi tabi ama topun yükselerek gidişi güzelleştirmiş golü.Güzel şut ama kaleci hatası bu gol. Altay yese stattan çıkmadan bıçak yerdi.
Karagümrük maçında yemdiyse bunda da yemezGüzel şut ama kaleci hatası bu gol. Altay yese stattan çıkmadan bıçak yerdi.
Jojinho yazmışsın o ne ayak? Koreli wonderkid mi aldık?Top iyi gidiyor bence, kaleci kurtarabilirdi tabi ama topun yükselerek gidişi güzelleştirmiş golü.
Çok abartı değil çokta kötü değil bir şeyler çıkar belki. KMJ değil bence reis çok farklı seviyeydi.Jojinho yazmışsın o ne ayak? Koreli wonderkid mi aldık?
Mevkisini söyle ben sana ne çıkacağını söyleyeyim.Çok abartı değil çokta kötü değil bir şeyler çıkar belki.
Sağ bek ama Ferdi gibi. FM oyuncusu gibi oraya buraya da kayıyor.Mevkisini söyle ben sana ne çıkacağını söyleyeyim.
Ali Bilgin +1.Sağ bek ama Ferdi gibi.