Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valencia'nın müdehalesi yavaş geliyor diye öyle diyorsun muhtemelen ama dikkatini çekerim adama ayağını yapiyorken müdehale ediliyor. Yani ayağını açtığı anda ufak bir müdehale bile öyle bir noktada düşürebilir oyuncuyu. Defans oyuncusunun bir kere topa müdehale edemeyeceği noktada rakibe böyle bir müdehale yapması yanlış. Yani gri diye düşünebilirsin bir şey demem ama rakibin top ile alakası sıfır şu pozisyonda...
Yok, ben ilk topa müdahale diye görüp sonra ayağa doğru gidiyor diye görmüştüm ondan.

Vay be herkes adalet savunucusu olmuş.Ulan beşiktaş adanademir 3-3 biten maçta balotelli rko çekiyordu neredeyse o zaman dalga geçenler şimdi batshuaiye künde yaptılar el ense çektiler diye yaygara kopartıyor.Lan olum burda dalga geçenler kimlerdi beşiktaş hakemle doğranırken?Geçen Antalya maçında iptal edilen golde adamı çekti diyoruz batshuayi nereyi çekiyor o çekmeyle adam mı düşer diyenler şimdi bilmem kimin topuğuna dokunmuşlar diye faul bekliyor alakasız yerde koşan adama dokundu diye ofsayttan gol iptal ettiler kural bu diyenler şimdi elle dokunmasına rağmen neden iptal bu gol diyordu ahahshshjdjfjfkfl Ben yanlış forumda mıyım lan neresi olum burası :hhh:

Vay be herkes adalet savunucusu olmuş.Ulan beşiktaş adanademir 3-3 biten maçta balotelli rko çekiyordu neredeyse o zaman dalga geçenler şimdi batshuaiye künde yaptılar el ense çektiler diye yaygara kopartıyor.Lan olum burda dalga geçenler kimlerdi beşiktaş hakemle doğranırken?Geçen Antalya maçında iptal edilen golde adamı çekti diyoruz batshuayi nereyi çekiyor o çekmeyle adam mı düşer diyenler şimdi bilmem kimin topuğuna dokunmuşlar diye faul bekliyor alakasız yerde koşan adama dokundu diye ofsayttan gol iptal ettiler kural bu diyenler şimdi elle dokunmasına rağmen neden iptal bu gol diyordu ahahshshjdjfjfkfl Ben yanlış forumda mıyım lan neresi olum burası :hhh:
Caner Erkin için özel kural çıkarttılar ve 6 maç ceza verdiler. Sonra bir daha kullanmadılar. Bu olayın ötesi yok.

Hüü hüü diye aglan kuş sembolü kulüpler. Taraftarları geçtik artık. Gerçi twitter hesaplarını da holiganlar yönetiyor. Bizimkinin de farkı yok etkileşim ne aliyorsa ona göre içerikler hemen.

Tr futboluna yabancı hakemi nerden bulcaniz olum siz. Birde bizim hakemlerden iyisini varsa bulun getirin. Ya sen yabanci futbolcunun bile çürüğünü yaşlısını alıyorsun. Ki ne paralara ne paralara. Millette tryi bekliyordu gelsinde hakem verek diye. :D

Bu hakem işinin cok basit çözümü var hakemleri baskı altına almayı bırakacaksınız. İyi hakemler yetiscek, hatada yapacaklar elebette ama baskıyla bilmem neyle bu işi bizim kulüpler bu hale gitiriyor.

Ya Sergen şampiyon olduğu sezonda her mac hakem icin ağladı yedi atiyor agliyor 5 atıyor ağlıyor. Niye yapiyor bunu hakemleri baskı altına almak için bilinçlerini manipule etmek için. Trde olan bu geçer akçe. Önce bunun değişmesi lazım. Sonra diğer şeyler hallolur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık