Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet anlamı yok. Yabancı hakem gelsin çağrısı mı daha mantıklı çözüm, şu çağrı mı?
Yabancı hakem çağrısı en azından düzgün bir sistem oturtasıya kadar daha çözüm odaklı bir çağrı. Bir sene yabancı hakemler yönetse ve 1 sene boyunca sen yeni hakemleri eğitirsin, yöneticileri ona göre eğitir ve seçersin. Gerekirse denetim kurulu getirirsin yine yabancı bir kuruluştan. Mağdur odluktan sonra gelin bakalım kim daha çok olmuş diye bakmanın hiçbirmanası yok. Çözüm odaklı değil, sonuca odaklı, taraftarın gazını almaya yönelik bir istek.

İşleyen doğru adaletli sistem olsa da aynı adamlar yine taşkınlık yapacak o zaman uğraşmanın mantığı yok.
İşleyen adaletli sistemde eninde sonunda doğruyu öğrenecekler, azınlık olacaklar. Tv'de gelin kim daha mağdur olmuş diye bakalım zihniyeti ortadoğu zihniyetidir. Kendi taraftarlarının gazını alırlar anca bu programalarla, ayıştırmayı da, kavgayı da körükler.

Yabancı hakem gelse yine sövecek millet, bence yabancı bir denetim mekanızması şart direkt.
Sistemi en azından bir yerden değiştirmek lazım. Bu tarz boş önerilerin hiçbir şeye katkısı olmaz. Maç oynandıktan sonra hakem, ihlalleri ortaya koysa maç tekrar mı oynanacak? Anlamı yok önerinin.

Montana

Yabancı hakem çağrısı en azından düzgün bir sistem oturtasıya kadar daha çözüm odaklı bir çağrı. Bir sene yabancı hakemler yönetse ve 1 sene boyunca sen yeni hakemleri eğitirsin, yöneticileri ona göre eğitir ve seçersin. Gerekirse denetim kurulu getirirsin yine yabancıbir kuruluştan.

İşleyen adaletli sistemde eninde sonunda doğruyu öğrenecekler, azınlık olacaklar. Tv'de gelin kim daha mağdur olmuş diye bakalım zihniyeti ortadoğu zihniyetidir. Kendi taraftarlarının gazını alırlar anca bu programalarla, ayıştırmayı da, kavgayı da körükler.
Oradaki o ayrıntı bize sallıyorsunuz ama böylece kime daha fazla hata yapılmış o da ayyuka çıkar hem mesajı, orası gereksiz olmuş ama öneri hoş. Uluslar arası hakemler gelip yorumlayacak bu budur diyecek tarafsız şekilde, hiç olmazsa milletin tansiyonu düşer. Boş sallama olmaz, ben sevdim öneriyi.

Ben yabancı hakeme güvenirim arkadaş.Arkamı yabancı hakeme yaslarim.Bakarım hakemin kimliğine Türk mü hemen alırım düdüğünü.Ben türk hakemine güvenmiyorum.Federasyon başkanı da yabancı olsun.

Uyumuşum olayları görmemişim. Normal şartlarda ANÇ yönetiminin bu tepkiyi çok daha önce vermesi gerekmişti ama şimdi ufaktan istifa seslerinin üstüne çıkmak için agresif bir tepki verdiklerine eminim ama doğru olan bu. Herkes tepki verirken köşeye çekilmek bu kulübün genlerine aykırı bir hareket. Atılan tweetleri doğru buluyorum. Kusura bakmayın hakemlerden en çok canı yanan kulüp Beşiktaş'tır. Bunu ben değil görsel kanıtlar söylüyor.

Zamanında malum maçta kol bozuk diye alaylı tweet'ler atan yönetimle bugün aynı hakeme itiraz eden yönetim aynı.

Bu ülkenin futbolunda sistem bozuk. Bir eski teknik direktör(o dönem futbolcu) alenen teşvik aldığını ve bu teşvik sonucu doping kullandığını itiraf etti anılarında. Başka bir ülkede olsa yedi sülalesini tepe koyarlar.

Forumdan beni bilenler bilir, mesele şampiyonluk değil bu spordan keyif almak ve ülkeye bir faydası olması. Hakemlerin katlettiği maçları izlemek istemiyorum. Leş gibi sahalarda gencecik çocukların sakatlandığını görmek istemiyorum. ANÇ yönetimini de görmek istemiyorum.

#ANÇistifa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık