Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 20 sayfayı büyük bir şaşkınlıkla okudum. Kardeşim adamların demediği şeyleri demiş gibi algı yapıyorsun sonra hadi at deyince, hakem td eleştirdikleri şeyleri atmışsın. Operasyon var diyorsan ispatlayacaksın. Fener ve GS hadi BJK de diyelim ama en güçlü lobi ikisinde var, bunlara kim operasyon yapıyor? Hakemler mal mı mal, yabancı hakem istemesem de gerekli dedik. Sen vaktinde hakemi savunursan şimdi gelip rakip takım taraftarı dalgasını geçince zoruna gitmeyecek. Vaktinde hakemi korumayacaktın. Adalet herkese lazım.
Kim neyi dememiş la ne sayıkliyorsun sen yine? Laf ettiklerini gayet de attım. Merzifon eşeği ile aynı cümlede kullanılmış adam üstü var mı? Gelinen noktada sen "GS çok süper len, Jesus kötü zamana denk gelmiş" algısı yapan bir adamsın. Hala daha konuşuyorsun. :S

Operasyon ortada hala ispat mı lazım? Sivas skandalı üstüne dün ki maç ispatlamaya gerek kalmadan her şeyi gözler önüne serdi. Hakemlerin "Ofsaytımsı bir şey var" diye buz gibi golü göz göre göre yemesi her şeyi ortaya serdi zaten üstüne dün ki olaylar tuzu biberi oldu işin. Sezon başında leş futbol ile hakem algısı yapıp "Seyit Onbaşı" oldu sizin yoneticileriniz, Kayseri tokat manyağı yaptı çıkıp "Hakem" diye algı yaptılar. Sonra ne hikmetse "Ofsaytımsı" diye, FB'ye geçmişte verilmeyen penaltıyı GS'ye çalar oldular. Aynen Adalet herkese lazım ama ayrıcalık aldı bazıları...

Uruguay-Güney Kore maçından sonra ilk kez bir maçı izlerken bu kadar sıkıldım. Chelsea o kadar kötü ki maç tamamen Fulham'ın istediği gibi gidiyor. Fulham da tempoyu düşürüp savunma yaptığından içim geçti maçı izlerken.

Tam bunu yazarken Chelsea %99'luk gol kaçırdı ama olsun, rezil bir ilk yarıydı.

Uruguay-Güney Kore maçından sonra ilk kez bir maçı izlerken bu kadar sıkıldım. Chelsea o kadar kötü ki maç tamamen Fulham'ın istediği gibi gidiyor. Fulham da tempoyu düşürüp savunma yaptığından içim geçti maçı izlerken.

Tam bunu yazarken Chelsea %99'luk gol kaçırdı ama olsun, rezil bir ilk yarıydı.
Enzo Fernandez nasıldı ?

Samet'in pozisyondan mı bahsediyorsun yoksa Valencia mi? İkisine de cevap vereyim.

Top Samete doğru geliyor. Belhanda adamın üstüne zıplayıp topa müdehalede bulunamıyor, bu noktada müdehale de bulunsa dahi dirsek ile vurması var hatta ayak ile de müdehalesi var yanlış görmediysem. Öyle ki orta sahada bile hava topunda rakibe bu şekilde yapılan müdehaleye faul çalınıyor ki bu net bir penaltı.

Diğer tarafta Valencia topu korumak için ayağını koyuyor, rakibin yine topa herhangi bir müdehalesi yok doğrudan ayağa müdehale var. Ayağını atarken net müdehale ile vuruyor ve dediğim gibi top ile tamamen alakasiz. Yani şu iki pozisyonda tartışmaya kapalı aslında.
Valencia için demiştim, dün izlerken karar veremedim benim için gri, ama Samet net penaltı onda şüphe yok.

Kim neyi dememiş la ne sayıkliyorsun sen yine? Laf ettiklerini gayet de attım. Merzifon eşeği ile aynı cümlede kullanılmış adam üstü var mı? Gelinen noktada sen "GS çok süper len, Jesus kötü zamana denk gelmiş" algısı yapan bir adamsın. Hala daha konuşuyorsun. :S

Operasyon ortada hala ispat mı lazım? Sivas skandalı üstüne dün ki maç ispatlamaya gerek kalmadan her şeyi gözler önüne serdi. Hakemlerin "Ofsaytımsı bir şey var" diye buz gibi golü göz göre göre yemesi her şeyi ortaya serdi zaten üstüne dün ki olaylar tuzu biberi oldu işin. Sezon başında leş futbol ile hakem algısı yapıp "Seyit Onbaşı" oldu sizin yoneticileriniz, Kayseri tokat manyağı yaptı çıkıp "Hakem" diye algı yaptılar. Sonra ne hikmetse "Ofsaytımsı" diye, FB'ye geçmişte verilmeyen penaltıyı GS'ye çalar oldular. Aynen Adalet herkese lazım ama ayrıcalık aldı bazıları...
Olm sen cidden okumadan yazıyorsun geçen de aynısını yaptın. Holigan gözlüğünü bir çıkarıp nefes almayı dene önce. Ben Jesus ile illgili konuşmadım. Bak üstünü çiziyorum geçen de ben rakip takım maçlarını izlerim ama üstüne genelde yorum yapmam yazdım. sen geldin maçları bile izlemeden konuşuyorsun diye saçmaladın. neden çünkü okumuyorsun. ezbere yazıyorsun. Tutturmuşsun ofsaytımsı diye bir türkü gidiyorsun. Kardeşim göstersene bizim oraları savunduğumuz mesajlarımızı? Ben var açıklandı madem bundan sonra herkes ister dedim. Yok 1 seferliğe mahsus niye fener istedi baskı yapıldı açıklandı! kardeşim bu kadar güçlü camia isterse varı açıklatıyorsa kendisine operasyon yapılmasına nasıl izin veriyor. Aha yazıyorum, lig başından beri tüm varlar açıklansın. yiyorsa bunu istesinler. Hakemler baskı altına alınır vb diye istemiyorlar. Buyrun açıklasınlar. Sen geliyorsun bunu dediniz diyorsun! bak güzel kardeşim biz böyle bir şey demedik. Fenerli sayfaların vb attığı açıklamalar da geçmişte duruyor. bunları atıp aa sizde böyle demişsiniz mi diyorum sana, fener'in yaptığı her açıklamaya şartsız şurtsuz katılıyor musun?

Rıdvan ne dedi Başakşehir Fener maçında hakem maçı Başakşehir den aldı fener e verdi, hakemler insan hata yapabilir. Dün ne yaptı program yapmak istemiyorum. EE sen daha ne anlatıyorsun?

Valencia için demiştim, dün izlerken karar veremedim benim için gri, ama Samet net penaltı onda şüphe yok.
Valencia'nın müdehalesi yavaş geliyor diye öyle diyorsun muhtemelen ama dikkatini çekerim adama ayağını yapiyorken müdehale ediliyor. Yani ayağını açtığı anda ufak bir müdehale bile öyle bir noktada düşürebilir oyuncuyu. Defans oyuncusunun bir kere topa müdehale edemeyeceği noktada rakibe böyle bir müdehale yapması yanlış. Yani gri diye düşünebilirsin bir şey demem ama rakibin top ile alakası sıfır şu pozisyonda...

Enzo Fernandez nasıldı ?
Ben beğendim. Hem defansif hem de ofansif anlamda fena değildi ama ileri 3'lü çok etkisiz. forvetsiz oynuyorlar ama aman aman bir bağlantı oyunu oynadıklarını söylemek güç. Buldukları 2 net pozisyonu(biri ofsayt) araya adam kaçırarak buldular.

Olm sen cidden okumadan yazıyorsun geçen de aynısını yaptın. Holigan gözlüğünü bir çıkarıp nefes almayı dene önce. Ben Jesus ile illgili konuşmadım. Bak üstünü çiziyorum geçen de ben rakip takım maçlarını izlerim ama üstüne genelde yorum yapmam yazdım. sen geldin maçları bile izlemeden konuşuyorsun diye saçmaladın. neden çünkü okumuyorsun. ezbere yazıyorsun. Tutturmuşsun ofsaytımsı diye bir türkü gidiyorsun. Kardeşim göstersene bizim oraları savunduğumuz mesajlarımızı? Ben var açıklandı madem bundan sonra herkes ister dedim. Yok 1 seferliğe mahsus niye fener istedi baskı yapıldı açıklandı! kardeşim bu kadar güçlü camia isterse varı açıklatıyorsa kendisine operasyon yapılmasına nasıl izin veriyor. Aha yazıyorum, lig başından beri tüm varlar açıklansın. yiyorsa bunu istesinler. Hakemler baskı altına alınır vb diye istemiyorlar. Buyrun açıklasınlar. Sen geliyorsun bunu dediniz diyorsun! bak güzel kardeşim biz böyle bir şey demedik. Fenerli sayfaların vb attığı açıklamalar da geçmişte duruyor. bunları atıp aa sizde böyle demişsiniz mi diyorum sana, fener'in yaptığı her açıklamaya şartsız şurtsuz katılıyor musun?

Rıdvan ne dedi Başakşehir Fener maçında hakem maçı Başakşehir den aldı fener e verdi, hakemler insan hata yapabilir. Dün ne yaptı program yapmak istemiyorum. EE sen daha ne anlatıyorsun?
Olum sen ya yazdığından haberdar değilsin ya deli numarası yapıyorsun. Git bak ne yazdın bugün yorma beni...

Hala tutturmuşsun gidiyorsun diye komik mesajlar atıyorsun. Neyi tutturmuşum kardeşim ortada olan şeyi söylüyorum işine gelirse ki gelmiyor. Yani hala daha mesaj derdindesin, savunulacak bir şey yok ki savunma durumunuz olsun neyi savunacaksın? Öyle ki "Kural var böyle l" diye savunanlar da oldu, uydurma kural attılar. Yani hala daha FB istedi hikauesindesin. FB istedi diye değil rezalet bir karar verildi diye açıklandı, çünkü neresinden bakarsan bak elinde kalıyordu. Hala daha işine geldiği gibi olayları yorumluyorsun, adamlar açıkladı ve "Ofsaytımsı" diyerek komik duruma düştüler şu rezalet ile.

Açıklansın tüm kayıtlar, açıklanmasın diyen mi var? Fakat sezon başından buyana GS'nin yaptığı algilardan, leş futbol oynuyoken yöneticilerin saçma açıklamalarında hiç yazmadın buraya. Hazırlık maçında Okan hakemin üzerine yürüdü laf attı ama senden "Böyle şey olur mu?" yorumu göremedik. Şimdi gelmişsin "Holigan" falan diye sayıklamaya geçiyorsun, bir kere kendi sevdiklerinize geçmişe bak daha bu sene oluyor bunlar uzak değil...

Andreas Pereira 2. sarı kartı görüp atılmalıydı ama hakemler Fulham'ı kolladığından atılmadı. Dizayn edilmiş bu lig, çok belli. #Londra'daKaraGece.

Ben beğendim. Hem defansif hem de ofansif anlamda fena değildi ama ileri 3'lü çok etkisiz. forvetsiz oynuyorlar ama aman aman bir bağlantı oyunu oynadıklarını söylemek güç. Buldukları 2 net pozisyonu(biri ofsayt) araya adam kaçırarak buldular.
Ben açtım maçı da bana çok oyunun içinde değil gibi geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık