Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır şu yorumu yapması adamın salak olduğunun göstergesi gözümde. Neden dersen dün 3 tane pozisyon var. Batshuayi diyorsun, bak diğer tarafta şu pozisyon var.

Belhanda 'nin top ile alakası sıfır. Girişe bak, net penaltı.

Yine Valencia'nın şu pozisyonu var.

Rakibin yine top ile alakası yok ayağa net müdehale var. Kendin Batshuayi'nin pozisyon diyorsun.Sorsan penaltı bekliyorlar...
İlki için evet de, ikinciyi ben de maç içinde dikkat ettim izledim ama kararsızım ona karşı, ilk hamle topa diye görmüştüm, açılar aldatabilir ama çok gri bir pozisyon bazı açılardan.

İlki için evet de, ikinciyi ben de maç içinde dikkat ettim izledim ama kararsızım ona karşı, ilk hamle topa diye görmüştüm, açılar aldatabilir ama çok gri bir pozisyon bazı açılardan.
Samet'in pozisyondan mı bahsediyorsun yoksa Valencia mi? İkisine de cevap vereyim.

Top Samete doğru geliyor. Belhanda adamın üstüne zıplayıp topa müdehalede bulunamıyor, bu noktada müdehale de bulunsa dahi dirsek ile vurması var hatta ayak ile de müdehalesi var yanlış görmediysem. Öyle ki orta sahada bile hava topunda rakibe bu şekilde yapılan müdehaleye faul çalınıyor ki bu net bir penaltı.

Diğer tarafta Valencia topu korumak için ayağını koyuyor, rakibin yine topa herhangi bir müdehalesi yok doğrudan ayağa müdehale var. Ayağını atarken net müdehale ile vuruyor ve dediğim gibi top ile tamamen alakasiz. Yani şu iki pozisyonda tartışmaya kapalı aslında.

Ya pozisyonları tartışmaya gerek yok.Adam 90+8 de düdüğü ağzına götürdü çalmadı.İstemedi.Zaten Varın bu ülke futbolunda olma sebebi daha iyi eyyam yapabilmek.Herkes adaleti sağlamak için vara yatirim yapar.Biz daha iyi eyyam yapabilmek için.Spor siyaset vb farketmez.Bizim ülke böyle.İnsanlarin aklı fitne fesat eyyam.Gavurlar bizden iyi insanlar.

Mehmet büyükekşimsi de iyi niyetli değil.Ali Koç yine bı b.kumu bilmiyor.Bırakın bu iyi niyetli ayaklaranı.İyi niyetli insan yok burda.Burası Turkey burda kaos içinde büyüyoruz.Mehmet büyükekşimsiye çölde su vermem, suyun hepsini içer.

Son 20 sayfayı büyük bir şaşkınlıkla okudum. Kardeşim adamların demediği şeyleri demiş gibi algı yapıyorsun sonra hadi at deyince, hakem td eleştirdikleri şeyleri atmışsın. Operasyon var diyorsan ispatlayacaksın. Fener ve GS hadi BJK de diyelim ama en güçlü lobi ikisinde var, bunlara kim operasyon yapıyor? Hakemler mal mı mal, yabancı hakem istemesem de gerekli dedik. Sen vaktinde hakemi savunursan şimdi gelip rakip takım taraftarı dalgasını geçince zoruna gitmeyecek. Vaktinde hakemi korumayacaktın. Adalet herkese lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık