O borçla alakalı değil. Bu borçlar da mevcut kur ile kapanmaz.Transfer parası gelip şu kulüplerin borçları bitse de vergilerini cebimizden ödemesek diyorum şahsen.
O borçla alakalı değil. Bu borçlar da mevcut kur ile kapanmaz.Transfer parası gelip şu kulüplerin borçları bitse de vergilerini cebimizden ödemesek diyorum şahsen.
Çok iyi para... Hemen satarım.12.5 m £ diyorlar. İyi midir?
Kapanır da o kalitede insanlar çıkmaz bizim memlekette.O borçla alakalı değil. Bu borçlar da mevcut kur ile kapanmaz.
1-2 senede değil. Ciddi bir uğraşı ile 5-6 senede kapanabilir ama işte yöneticiler günü kurtarma peşinde.O borçla alakalı değil. Bu borçlar da mevcut kur ile kapanmaz.
2018'de Fenerin borcu 612m Euro-3.5 milyar TL. Şuan Fenerbahçe'nin borcu 376m Euro-6,573 milyar TL. Borç zaten azaldı ve azaltılıyor. Transfer denkliği üzerinden mali analiz yapmak da yanlış.1-2 senede değil. Ciddi bir uğraşı ile 5-6 senede kapanabilir ama işte yöneticiler günü kurtarma peşinde.
Euro olarak bakınca 300-350 milyon Euro'luk borçları var. Fenerin bu sezonki bonservis harcaması 45 milyon Euro. Satışlardan gelen para 30 milyon Euro. Saçma sapan transferleri yapmasa borç azalabilirdi mesela buradan.
Transfer denkliğinden ziyade gelirlerin yanlış gittiğini söylemeye çalıştım.2018'de Fenerin borcu 612m Euro-3.5 milyar TL. Şuan Fenerbahçe'nin borcu 376m Euro-6,573 milyar TL. Borç zaten azaldı ve azaltılıyor. Transfer denkliği üzerinden mali analiz yapmak da yanlış.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Ödenen borç miktarına bak, TL cinsinden borcun artma yüzdesine bak 5 senede. Bu rokete bağlamış kurlala o borçları 6-7 senede değil 15 senede bile kapatamazsın.Transfer denkliğinden ziyade gelirlerin yanlış gittiğini söylemeye çalıştım.
Aykut Demir'i gördüm ve keyfim kaçtı. Teşekkürler...