Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman bile bunu diyorsa konuşmaya gerek yok...

Erman Toroğlu: "Kaleci, 1 mt öne çıkıyor ve Valencia'nın vuruş açısını daraltıyor ve dolayısıyla da kural ihlali yapıyor... penaltının tekrar ettirilmesi doğru karar. Kimse tuttuğu takıma göre kural icat etmesin.! "
İşine gelince Erman doğru, gelmeyince yanlış oluyor, ne değişik adamsın git yat motorunm soğusun. Erman bile bunu diyomuş fdgfgfd.

İşine gelince Erman doğru, gelmeyince yanlış oluyor, ne değişik adamsın git yat motorunm soğusun. Erman bile bunu diyomuş fdgfgfd.
İşime gelince değil Erman çoğu zaman net fanatiklik ile yorum yapan adam bu bir gerçek. Fakat o bile bu pozisyonu işine geldiği gibi yorumlamamış sen düşün gerisini... :D

Sen 6 ay yanmışsın hala soğumaktan bahsediyoraun, sana da lazım şöyle bir kova. :D

İşime gelince değil Erman çoğu zaman net fanatiklik ile yorum yapan adam bu bir gerçek. Fakat o bile bu pozisyonu işine geldiği gibi yorumlamamış sen düşün gerisini... :D

Sen 6 ay yanmışsın hala soğumaktan bahsediyoraun, sana da lazım şöyle bir kova. :D
La sen sezon başlamadan Şp ilat ettin, ilk haftalar burdaki hallerin belli, ama bana yanmışsın diyosun. Ben sezon başından beri ne dediysem oluyor, senin dediğin herşey tersine gidiyor yine.

La sen sezon başlamadan Şp ilat ettin, ilk haftalar burdaki hallerin belli, ama bana yanmışsın diyosun. Ben sezon başından beri ne dediysem oluyor, senin dediğin herşey tersine gidiyor yine.
Olum bana yorumlarımı attırma şimdi yazdığım ne diyon yine ya bak bir 6 ay daha yazmama yiyeceksin bu gidişle olmayan şeyleri söylemekten. :hhh:

Sen hakem ittirmeleri aldığınız dönem asıl GS GS diye sayıkladın boş boş. Bir de ne dediysem oluyor diyor aynen aynen. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık