Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim derdim FB kural hatası oldu kazandı değil ki, bu maçı 10 kere oynasalar, 10 kere farklı kazanırlar, benim derdim tutarsızlık, yani çok rahat hakem hata yaptı denilebilecek kararlar için bile saçma sapan argümanlar ile savunulması, yanlışa yanlış demek zor olmamalı.
Bende seninle aynı düşünüyorum.Kural hatası olmasaydı Fb 5-1 değil 4-1 kazanırdı ama kazanırdı.Bu yüzden hakemin hata yaptığını söylemek sorun olmamalı.Fakat tartıştığın kişi kabul etmiyorsa yanlışı bir süre sonra boşver bence.Çünkü boşu boşuna enerji harcıyorsun.Değmez bence.

Erman bile bunu diyorsa konuşmaya gerek yok...

Erman Toroğlu: "Kaleci, 1 mt öne çıkıyor ve Valencia'nın vuruş açısını daraltıyor ve dolayısıyla da kural ihlali yapıyor... penaltının tekrar ettirilmesi doğru karar. Kimse tuttuğu takıma göre kural icat etmesin.! "

eski maçlarda uygulanması gereken ama uygulanmayan kuralın artık uygulanıyor olması neden bu kadar rahatsızlık verdi anlamış değilim. eskiden bu kurallar göz ardı edildi, hatalı kararlar verildi diye sonunda doğru yapılan işi eleştirmek sağlıklı değil. fenerbahçe kollanıyor algısını bir kenara bırakın arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık