Al bu da bizim iptal edilmeyen penaltı.
Çizgide aynen.

Edit: Madem bu var bunu niye geç atıyon da bizi uğraştırıyon. :/
Al bu da bizim iptal edilmeyen penaltı.
Çizgide aynen.
Bende seninle aynı düşünüyorum.Kural hatası olmasaydı Fb 5-1 değil 4-1 kazanırdı ama kazanırdı.Bu yüzden hakemin hata yaptığını söylemek sorun olmamalı.Fakat tartıştığın kişi kabul etmiyorsa yanlışı bir süre sonra boşver bence.Çünkü boşu boşuna enerji harcıyorsun.Değmez bence.Benim derdim FB kural hatası oldu kazandı değil ki, bu maçı 10 kere oynasalar, 10 kere farklı kazanırlar, benim derdim tutarsızlık, yani çok rahat hakem hata yaptı denilebilecek kararlar için bile saçma sapan argümanlar ile savunulması, yanlışa yanlış demek zor olmamalı.
? Ne alaka abi şaka mısın :dAl bu da bizim iptal edilmeyen penaltı.
![]()
Yahu ne anlatıyorsun boşver. Adam 2 metre öne çıkmış Valencia'nın topa gideceği yere hareketlenmiş. Nasıl bir etki etmesini bekliyorlarsa artık...Al bu da bizim iptal edilmeyen penaltı.
![]()
Yok millet diyor ya Fener'e ayrıcalık...? Ne alaka abi şaka mısın :d
Tamam o da yanlışmış, ben bunu mu savundumAl dedin ayağı çizgide diye resim attın, ben de sana bak dedim değil, böyle mi savunuyorsun :d
Direkt etiketleyip de yazabilirsin, çekinme ısırmam, başkasının gönderisinin üzerinden bu tarz çocukça hareketler hoş durmuyor.Yahu ne anlatıyorsun boşver. Adam 2 metre öne çıkmış Valencia'nın topa gideceği yere hareketlenmiş. Nasıl bir etki etmesini bekliyorlarsa artık...