Dürümcünün attığı pası bir daha hatırladım da... İlk izlediğimde dibim düşmüştü.
Sen en son Sergen için böyle videolar paylaşıyordun... Aboubakar iptal oldu diye yorumladım...
Dürümcünün attığı pası bir daha hatırladım da... İlk izlediğimde dibim düşmüştü.
Bütün profesyonel lig kademelerinde oynamış bir oyuncu. Nadir bulunur böyleleri. Hele bir de Fenerbahçe ile kupa kaldırırsa bence kariyerinin sonunda güzel bir belgesel konusu olabilir.Futbolculuğunu bilmem ama Google'da aratınca gördüm ki Samet Akaydın Trabzonluymuş. FB'de nasıl bir kariyeri olacak merak ediyorum.
Fatih Terim'in belgeselinin kalitesi ortada ki Fatih Terim, Türkiye'de futbol denince ilk akla gelen isimlerden. Samet'e kim bilir nasıl bir belgesel yaparlarBütün profesyonel lig kademelerinde oynamış bir oyuncu. Nadir bulunur böyleleri. Hele bir de Fenerbahçe ile kupa kaldırırsa bence kariyerinin sonunda güzel bir belgesel konusu olabilir.
Trabzonlu olması belki Trabzon-Fenerbahçe düşmanlığına yumuşama getirir. Tabi körükleme ihtimali daha yüksek.
Sadece o olsa iyi. Karşı takımın en skorer oyuncusunu Guduriç'le tutmaya çalışıyorBu İtudis hoca falan değil. Kendi istediği Kostas'ı oynatmıyor. Hücum reboundu problemimiz varken takımı kısaltıyor...
Bu Guduric de farklı bir cazibe var heralde. Ergin Atamana bir soru sormuşlardı hangi oyuncuyu istersiniz tarzında diye yanlış hatırlamıyorsam o da Guduric demişti. :SGuduric'i izlemek yerine seppuku yapsam canım daha az acır sanırım.