Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim hocayla devam kararı almış. Açıkçası ümit ettiğim ama beklemediğim bir karardı. Devre arasına bir maç kalmış olması, dolayısıyla bazı oyuncuların gönderileceği bazılarının geleceği ve şampiyonluğun en ciddi adayı olunmamış olması bu kararın verilmesinde etken oldu diye düşünüyorum. Trabzonspor son birkaç senedir iyi kötü belli bir düzende ilerleyen bir takım oldu. Şimdi hocayı gönderip bu denli yüksek bir maaş bütçesiyle başka birine emanet etmek bana daha riskli geliyordu. O yüzden bu kararın çıkmasına sevindim. Fakat şunu da söylemek gerek. Eğer ki hoca kendi bildiği futbolu oynatmamakta diretip garip garip işler denemeye devam edecekse devam kararı aksine yanlış olur. Hocanın oyun anlayışında kalite ön planda. 0-0'ı ve 1-0'ı iyi oynatmasıyla da ünlü bir adam. Haliyle hoca eski oyun anlayışına dönecekse muhakkak kreatif bir kanat oyuncusu, üst düzey bir sekiz numara ve pivot bir santrfor gerekecektir. Alınan oyuncuların pek çoğu piyasası olan adamlar olduğundan gönderilmelerinde sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Buradaki tek mesele hoca bu işi gurur meselesi haline getirir mi getirmez mi konusu. Umarım hatasından döner ve bildiği işi yapmaya devam eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık