Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Sousou no Frieren

Benim için de bu serinin ana problemi bu. Tatlı seri demekten öteye gidemiyorum bir türlü. 2. sezonla birlikte ciddileşir diye düşünmüştüm ama senin demene göre aynı tonda devam ediyor demek ki.
MAL puanları 9,3 olacak kadar güçlü ve orijinal bir kurguya sahip olduğunu ben de düşünmüyorum. Bu sezon daha bitmediği için henüz bir şey demeyeyim, ilk sezon için konuşacak olursak etiketlerde aksiyon olmasına rağmen 2. yarısına kadar herhangi bir hareket olmamıştı, sırf Fern'in küskünlüğüyle geçen koca bir bölüm bile vardı yani. Gene de ruha iyi gelen o hoş atmosferi koruduğu doğru, ilk sezona 8 puan vermiştim, takip etmeye devam ediyorum.

Neyse mesajı değiştireyim şimdi fanatiklerle bir tartışmayı alevlendirmek istemem.😄

Son düzenleme:
MAL puanları 9,3 olacak kadar güçlü ve orijinal bir kurguya sahip olduğunu ben de düşünmüyorum. Bu sezon daha bitmediği için henüz bir şey demeyeyim, ilk sezon için konuşacak olursak etiketlerde aksiyon olmasına rağmen 2. yarısına kadar herhangi bir hareket olmamıştı, sırf Fern'in küskünlüğüyle geçen koca bir bölüm bile vardı yani. Gene de ruha iyi gelen o hoş atmosferi koruduğu doğru, ilk sezona 8 puan vermiştim, takip etmeye devam ediyorum.

Neyse mesajı değiştireyim şimdi fanatiklerle bir tartışmayı alevlendirmek istemem.😄
Tam olarak doğru bir yere parmak bastın. Ruha iyi gelmek bu serinin iyi yaptığı şey. Natsume ye bu şekilde devam etmiştim ama aynı sebepten o üst noktada görememiştim seriyi. Belki zaten vadetiği odur bilemiyorum ama eksik geliyor bir şeyler. 2. Sezonu öyle veya ben de izlerim hgş çevirince ama öyle çok beklentim yok.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık