Son mangada Fujitora "sadece birazcık gücümü test ettim" diyor yani bu meyveyi yeni mi yemiş anlamına geliyor. Birde meyvesi aşırı güçlü gibi duruyor bu meyveyi yapay yollarla Vegapunk yapmış diyebilir miyiz. Adam denizcilere yeni katıldım diyor yani önceden de biliniyordu bu adamın bu kadar güçlü olduğu ama amiraller de boş yer olunca onu beklettiler de şimdi boşluk olunca onu mu almışlar amiralliğe vede bu meyveyi vermişlerdir diye düşünüyorum böyle olabilir mi? Dof'un bahsettiği yeşil boğa diğer amiral olabilir mi?
Pek sanmıyorum. Denizciler'de o meyveyi yiyecek tonla adam var. Bu yüzden dışarıdan birine yedirmeleri saçma olur. Denizciler, Zorunlu Askerlik diye bir şey uydurmuşlar, herkesi alıyorlar bünyelerine. Issho ve Green Bull Amiral gücünde adamlarmış, Amiral olmuşlar.
Kardeşim hakikaten bu mesele iyi oldu aslında...
Mevcut Koramirallarin, Amiral olması düşünülemezmiydi?
Olmadıklarını göz önünde bulunduracak olursak, bu mevcut Koramirallerin çok güçsüz oldukları anlamına mı geliyor?
Garp'tan hariç düşünecek olursak, mesela Momonga, Doberman v.s
Bu isimler o mevkiye hiç bir şekilde layık değil demek ki dışarıdan birisini direk Amiral olarak aldıklarına göre
Peki hal böyleyse WG'nin dışarıdaki gücü içeriye oranla daha mı fazla?
Belki Green Bull denen eleman, Kor-Amiraller'den biridir. O kısım daha netleşmedi. Dünya Hükümeti'nin dış gücü zaten vardı. Kendilerine bağlı bir sürü krallık, o krallıklarda yaşayan güçlü adamlar var. Pell buna güzel bir örnek.
Meyve kullanıcıları bilincini kaybedince meyve güçleri etkisini yitirmiyormuydu. Decken bayılınca gemi düşmeye başlamıştı. Aynısı Law içinde geçerli değil mi. Law bayılınca çıkardığı kalp veya kestiğinde halen hareket eden parçaların ölmesi gerekmez mi. Law'ın meyvesi mutlak bir güç mü sağlıyor yoksa Oda bu konuda sıvıyor mu?
Her meyve için geçerli değil o durum. Luffy'nin bilinci kapalı olsa bile, bedeni uzayabiliyor. Dediğin gibi Law'ın meyvesinin gücü sabit. O değiştirmedikçe, etkilenmiyor.