Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach, Shanks'ı öldürecek. Kaido ve Koca Ana yıkılacak. Yeni Yonkolar gelmeden önce, Büyük Savaş çıkacak. Dünya Hükümeti, Teach'i Korsanlar Kralı olarak tanıma karşılığında ittifakına alacak. Devrimciler ve korsanlar birlik olacak vs vs.
sende epey acımasız cıktın be abi :)
bide kaido bızım elemanlar tarafından mı yok edılecek.? hani lawın planı işe yarar mı ?

Teach, Shanks'ı öldürecek. Kaido ve Koca Ana yıkılacak. Yeni Yonkolar gelmeden önce, Büyük Savaş çıkacak. Dünya Hükümeti, Teach'i Korsanlar Kralı olarak tanıma karşılığında ittifakına alacak. Devrimciler ve korsanlar birlik olacak vs vs.
:) Biraz türk filmi tarzi olmus. Ama katılıyorum ben de bir kısmına. Özellikle de yonkouların devrilmesi ve BB nin hükümet safına gecmesi. Sonrasi zaten malum kim kimin tarafina gecmiş önemli degil. DoF reisin de dedigi gibi ..'' Adalet kazanacak diyorsunuz. Elbette adalet kazanacak. Kim galip gelirse onun adaleti üstün olacak. '' gibi bir laftı. Sanırım bu söz zaten geçmişten günümüze gelen dünyayı özetleyen bir sözdür. Bu yorumunu okudugumda heyecanlandim abi. Keske müsait oldugun bir zaman boyle bir teorini/senaryonu yazsan da keyifle okusak.

Soruma gelecek olursak. Ceaser'ın kullandigi sey nedir ? Gastanet i kullandiginda şiklattigi demirler ?

bir şey kafama çok takıldı bu buggy denen paylaço nun 2 tane meyve yedigini gordüm bi yerde acaba biri sahte miydi gerçekten

Düzenli kasmaya başladım burayı :T
Soruma geleyim ,
Vegapunk'un çevirisinde kütüphaneden tekrar okudum.
Oda bir sbs'de Vegapunk'un meyvelerin sırrını çözdüğünü belirtmiş.
Bu adam zaten Meyve incelemesinde master yapmış .
Amiralleri düşününce meyve yetenekleri sanki özenle toplanmış gibi ?
Bu meyvelerin toplanmasında bulunmasında Vegapunk'un rolü olabilir mi ?
Veyahut Vegapunk Meyve yaratabiliyor mudur ?

:) Biraz türk filmi tarzi olmus. Ama katılıyorum ben de bir kısmına. Özellikle de yonkouların devrilmesi ve BB nin hükümet safına gecmesi. Sonrasi zaten malum kim kimin tarafina gecmiş önemli degil. DoF reisin de dedigi gibi ..'' Adalet kazanacak diyorsunuz. Elbette adalet kazanacak. Kim galip gelirse onun adaleti üstün olacak. '' gibi bir laftı. Sanırım bu söz zaten geçmişten günümüze gelen dünyayı özetleyen bir sözdür. Bu yorumunu okudugumda heyecanlandim abi. Keske müsait oldugun bir zaman boyle bir teorini/senaryonu yazsan da keyifle okusak.

Soruma gelecek olursak. Ceaser'ın kullandigi sey nedir ? Gastanet i kullandiginda şiklattigi demirler ?
Zamanında yazmıştım belge şeklinde. Sonra tepem attı sildim. Belki bir gün yazarım.

Caesar elindeki kastanyetlere patlayıcı gaz yüklüyor, sonra da patlatıyor.

bir şey kafama çok takıldı bu buggy denen paylaço nun 2 tane meyve yedigini gordüm bi yerde acaba biri sahte miydi gerçekten
Biri sahteydi. Gerçek meyveyi satmayı planlıyordu.

Düzenli kasmaya başladım burayı :T
Soruma geleyim ,
Vegapunk'un çevirisinde kütüphaneden tekrar okudum.
Oda bir sbs'de Vegapunk'un meyvelerin sırrını çözdüğünü belirtmiş.
Bu adam zaten Meyve incelemesinde master yapmış .
Amiralleri düşününce meyve yetenekleri sanki özenle toplanmış gibi ?
Bu meyvelerin toplanmasında bulunmasında Vegapunk'un rolü olabilir mi ?
Veyahut Vegapunk Meyve yaratabiliyor mudur ?
Bulunma kısmına yardım etmiş olabilir. Sonuçta elinde kitap var ve bunu etkin şekilde kullanmış. Meyvelerin gerçek doğasını çözmüş. Meyve yaratmada başarısız olmuş. Tabii bu 4 sene öncesi, o arada başarmışsa, bilemem.

Luffy'nin, Croco'yu 2 kere ölümün eşiğine geldikten sonra, 3. denemesinde dövmesi, Lucci'yi doğru düzgün nefes bile alamazken Usopp'un haykırışlarından sonra dövmesi iman power mıdır? Yoksa irade gücü müdür?
Crocodile olayının iman gücüyle alakası yok. Lucci olayında iman gücü kıyısından da olsa var.

Shujin

Son mangada Fujitora "sadece birazcık gücümü test ettim" diyor yani bu meyveyi yeni mi yemiş anlamına geliyor. Birde meyvesi aşırı güçlü gibi duruyor bu meyveyi yapay yollarla Vegapunk yapmış diyebilir miyiz. Adam denizcilere yeni katıldım diyor yani önceden de biliniyordu bu adamın bu kadar güçlü olduğu ama amiraller de boş yer olunca onu beklettiler de şimdi boşluk olunca onu mu almışlar amiralliğe vede bu meyveyi vermişlerdir diye düşünüyorum böyle olabilir mi? Dof'un bahsettiği yeşil boğa diğer amiral olabilir mi?

Meyve kullanıcıları bilincini kaybedince meyve güçleri etkisini yitirmiyormuydu. Decken bayılınca gemi düşmeye başlamıştı. Aynısı Law içinde geçerli değil mi. Law bayılınca çıkardığı kalp veya kestiğinde halen hareket eden parçaların ölmesi gerekmez mi. Law'ın meyvesi mutlak bir güç mü sağlıyor yoksa Oda bu konuda sıvıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık