Sence önem arz ediyor mu ?
Hayır. Doskoi Panda gibi moda olan bir şeydir diye düşünüyorum.Daha önce paylaşılmış olabilir.![]()
Sence önem arz ediyor mu ?
Peki abi 712. ci bölümden sonra da hala aynı mı düsünüyorsun ? Hani CP-0 Dof icin oraya geldi ya. Bundan ötürü de o bileklikle dof ve cp-9 arasında bag olabilir mi ?Hayır. Doskoi Panda gibi moda olan bir şeydir diye düşünüyorum.
Görürüz ölmezsek. Ancak benim kafamdaki senaryoda böyle bir sahne olmayacak.https://www.facebook.com/photo.php?...40866112.48775.158309630889173&type=1&theater
ne resim ama o günün gelecegini görecek miyiz acaba...?
O biraz esprisine yapılan bir durum. Luffy hep öyleydi zaten. Aynı suya ve Kairoseki'ye maruz kalanlarda, tepkiler normalken, Luffy'de aşırı oluyor.One piece film z'de kaplicada luffy ve Brookun guc kaybi yasadiklari yuzlerinden ve hareketlerinden cok rahat anlasiliyordu.Ancak Kuzan'da boyle bir belirti yoktu.Bunun nedeni ne olabilir sence?
Belki. Ancak Mihawk'ta olması anlamsız kaçıyor.Peki abi 712. ci bölümden sonra da hala aynı mı düsünüyorsun ? Hani CP-0 Dof icin oraya geldi ya. Bundan ötürü de o bileklikle dof ve cp-9 arasında bag olabilir mi ?
Teach, Shanks'ı öldürecek. Kaido ve Koca Ana yıkılacak. Yeni Yonkolar gelmeden önce, Büyük Savaş çıkacak. Dünya Hükümeti, Teach'i Korsanlar Kralı olarak tanıma karşılığında ittifakına alacak. Devrimciler ve korsanlar birlik olacak vs vs.Abi kafandaki senaryodan bahsedermisin?
Bu senaryoya bende katılıyorum.Teach, Shanks'ı öldürecek. Kaido ve Koca Ana yıkılacak. Yeni Yonkolar gelmeden önce, Büyük Savaş çıkacak. Dünya Hükümeti, Teach'i Korsanlar Kralı olarak tanıma karşılığında ittifakına alacak. Devrimciler ve korsanlar birlik olacak vs vs.
Ağır dram olur.Bu senaryoya bende katılıyorum.
Shanks'ın ölmesi gerekiyor.