Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam hoca, bu ailevadisi midir mangavadisi midir sitelerinde bulunan spoilerler ne ayak? nasıl uydurmacadır? Gerçekle bir bağlantısı olduğunu hiç gördün mü?

Selam Smoker. Soruları biriktirdim :)

1- Aynı meyveyi 2 kişi yerse ne olur? mesela Luffy Gomu Gomu'yu aldığından Ace orda olsaydı ikiye bölüp yeselerdi?
2- Işık hızı bizim dünyamızda 300.000.000 metre/saniye Kizaru bu hızda tekme atıyorsa bence bunun karşısından kimse duramaz sence bu hız azaltılmış mıdır?
3- Sence seri kaç bölüm sürecek?
4- Bonney başkaları gibi kendini de küçük bir çocuğa çevirdi sence Law bunu room içinde kendiye uygulayabilir mi? Buggy gibi saldırıdan kaçmak için kendini kesebilir mi?
5- Seriye başladığından kaçıncı bölümdeydi seri hatırlıyor musun?
6- Sence g4 g5 falan gelecek mi?
7- Sir Crocodile ileride ittifak olur mu?
8-
Manga son sayıda Smoker Vergo'nun bambu sopasından atığı patlayıcılardan amiral savunması ile mi kaçtı yoksa hızı ile arkasına mı geçti ben çözmedim o kareyi?

bu arada imza harbi harika ^^

Selam hoca, bu ailevadisi midir mangavadisi midir sitelerinde bulunan spoilerler ne ayak? nasıl uydurmacadır? Gerçekle bir bağlantısı olduğunu hiç gördün mü?
Yalan. İnanma hiçbirine.

Selam Smoker. Soruları biriktirdim :)

1- Aynı meyveyi 2 kişi yerse ne olur? mesela Luffy Gomu Gomu'yu aldığından Ace orda olsaydı ikiye bölüp yeselerdi?
2- Işık hızı bizim dünyamızda 300.000.000 metre/saniye Kizaru bu hızda tekme atıyorsa bence bunun karşısından kimse duramaz sence bu hız azaltılmış mıdır?
3- Sence seri kaç bölüm sürecek?
4- Bonney başkaları gibi kendini de küçük bir çocuğa çevirdi sence Law bunu room içinde kendiye uygulayabilir mi? Buggy gibi saldırıdan kaçmak için kendini kesebilir mi?
5- Seriye başladığından kaçıncı bölümdeydi seri hatırlıyor musun?
6- Sence g4 g5 falan gelecek mi?
7- Sir Crocodile ileride ittifak olur mu?
8-
Manga son sayıda Smoker Vergo'nun bambu sopasından atığı patlayıcılardan amiral savunması ile mi kaçtı yoksa hızı ile arkasına mı geçti ben çözmedim o kareyi?

bu arada imza harbi harika ^^
1. Yiyemez. Meyveyi yüz parçaya da bölsen, ilk yiyen gücü alır.
2. One Piece dünyasındaki ışık hızı, Kizaru'nun hızı kadardır.
3. Bin bölümü geçer.
4. Kesememesi için bir sebep yok. Ancak net bir şey söyleyemem.
5. 240 küsürlerdeydi.
6. Gelmeyecek. Zaten yeterince güçlü.
7. Olmaz.
8. Amiral savunmasının basit versiyonu.

belki daha önce soruldu ama franky haki kullanabilirmi kullanamazsa logia'ların etkisini iptal etcek silahlar yapabilirmi kairosekiden falan
2-) Dof insanları kontrol ederken şeytan meyvelerini kontrol edebilirmi luffy hariç mesela jozu
3-) Şöyle bir şey açıklandımı law birini değiştirince öyle kalıyormu eski haline dönüyormu bi süre sonra

belki daha önce soruldu ama franky haki kullanabilirmi kullanamazsa logia'ların etkisini iptal etcek silahlar yapabilirmi kairosekiden falan
2-) Dof insanları kontrol ederken şeytan meyvelerini kontrol edebilirmi luffy hariç mesela jozu
3-) Şöyle bir şey açıklandımı law birini değiştirince öyle kalıyormu eski haline dönüyormu bi süre sonra
1. Kullanır, yapar.
2. Zor ihtimal, ancak imkansız diyemem.
3. Sanırım kendi düzeltmedikçe dönemiyor.

1 - Bu arcta Caesar ölür mü?
2 - Balıkadam adasının yok olması olayı nasıl sonuçlanabilir?
3 - Chopper'a gelen ''hiç bir şey yapma'' yazılı kağıdı Monet mi verdi?
4 - One piece'te geçmişe/geleceğe yolculuk vakası yaşanır mı?
5 - Vegapunk fiziki açıdan çok güçlü biri olarak çıkabilir mi?
6 - Vergo'yu yenen kim olacak?(sence)
7 - Tayfanın, P.Hazard'dan sonra gideceği ada Smoker'ın başta bahsettiği 3 adadan biri mi olacak?
8 - Yeni dünyada yonkoular'ın bölgeleri karışık mı, yoksa doğu, batı, güney, kuzey şeklinde mi?

Edit: Bu gece cevap verirsen harika olur!(yarın internetim kapanacak.)
1. Ölmez.
2. Bu sorunu anlamadım. Balıkadam Adası yok olmadı zaten, olma ihtimali de balonun patlaması ile mümkündü. O ihtimalde ortadan kalktı.
3. Açıklanmadı, ama sanmıyorum.
4. Yaşanmaz.
5. Çıkmaz.
6. Smoker.
7. Sanmıyorum, çünkü muhtemelen o adaları geçtiler.
8. Herkesin belli bir bölgesi vardır.

Şöyle sorayım, Madam kehaneti gördü ama bugün veya başka bir zamanda olabilir dedi. Üstelik Luffy tarafından. Ada yok olmayınca da küreyi kırdı fakat ''hala gerçekleşebileceğini düşünüyordu'' bize öyle gösterildi daha doğrusu.
Yani, ileride Luffy adayı yok edebilir mi? Ederse neden olabilir? Bu daha bir karışık oldu ama.
Shirley, balonun içinde Nuh'un parçalandığını gördü, bunu da Balıkadam Adası sandı. Kehanet falan hikaye yani.

one piece evreninde savaşlarda ölen kişilerin baya baya dayak yemesine rağmen az olması senin açından seriyi olumsuz etkiliyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık