Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eski soru cevapları okurken bir şeye rastladım adamın biri alabastada cami gördüm vivi müslüman olabilirmi diye sormuş :hhh: neyse soruya geçeyim malum robin kendisini kopyalaya biliyor. sence robin bir başkasınıda kopyalaya bilirmi ?? birde skypiea arcta wiper enelin kalibini durduruyor enel bildiğimiz ölüyor ama kendine elektirik vererek tekrar canlanıyor ölen adam nasıl yapar bunu ??
Kopyalayamaz.

Meyvenin ruhu yapıyor. Bilinçsiz bir durum yani.

franky sanjiden güclü müdür?
Büyük ihtimal.

1)Haki kadranlarla kombine edilip kullanılabilir mi?(örneğin darbe kadranına haki ekleyip hasarı artırmak gibi)
2)Bilinen haki kullanıcısı balıkadam var mı ?
3)Shanks ile Mihawkın vsleri kılıç üzerineydi değilmi.Yani Shanks Mihawk kadar(yakın) kılıç tekniği biliyomudur.Yoksa teknik eksikliğini haki ile mi kapatıyordu.Böyle bir bilgi var mı yoksa sen ne düşünüyosun ?
4)Karasakal hakiyi karanlık meyvesi ile içine çekebilir mi ?(Rayleingh file yaptığı gibi saf haki saldırısını )
5)Robin B.haki kaplı birinin vücudundan herhangi bir uzvunu çıkarabilir mi ?
1. Kullanılabileceğini sanmıyorum Fiziksel bir saldırı yok sonuçta.
2. Jinbe var.
3. Kılıç düellosu yaptıklarına göre sadece kılıç üzerine dövüşüyorlardır. Teknik biliyor olması daha muhtemel.
4. Bana göre çekebilir. Yine de tartışmalı bir konu.
5. Bu da tartışmalı bir soru. Bana göre çıkaramaz.

Noro Noro ışınına maruz kalan biri kendini haki ile kaplasa Noro Noro'nun etkisi geçer mi?
Eğer etkisi geçerse bu normal zamanında mı olur yoksa hakiyi ortaya çıkartma süresi de Noro Noro'dan dolayı yavaşlar mı?
Geçmez. Noro Noro Işınları'na maruz kaldığın zaman, bedeninde olan her şey yavaşlar.

biraz konu dışı soru soracam kusura bakma öncelikle teşekkür ederim hakikaten burda herkesin sorusunu geciktirmeden herhangi bir negatif yanıt vermeden en güzel şekilde cevaplıyorsun bu kadar çok detaya nasıl yetişebiliyorsun merak ettim çünkü bazen arkadaşlar çok önemli ama küçük şeyleri yakalamış oluyolar ve malum konuda yoruma çok açık birazda değişken nelerden faydalanıyorsun ? tekrardan teşekkürler eyvallah
Hafıza meselesi. Güçlü bir hafızam vardır. Okuduğumu ya da gördüğümü kolay kolay unutmam. Bir de iyi bir takip mekanizmam var.

Smoker-san Haki ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Marco, Kizaru'ya vururken ayağı normale dönüyor, ayrıca Kizaru'da normal formda karşılıyor, saldırıyı yedikten sonra ışık formuna geçiyor. Sormak istediğim soru, Logia tipleri meyve formundayken haki kullanamıyorlar mı?
Bildiğimize göre kullanamıyorlar.

arkadaşlar alıntı butonunun yanında iki tane bu mesajdan alıntı ve hızlı cevap diye buton var onlar ne işe yarıyor söyleyebilir misiniz ?
Önemli şeyler değiller.

sence zoronun kırmızı katanası değişir mi yoksa uzun bir süre onlamı devam eder tahminin.
Seri sonuna kadar bırakacağını sanmıyorum.

peki zoro+sanji vs franky ne olur :D
Zoro ve Sanji kazanır.

tsubasa1903

Manga 666 'da Monet'in bacakları normal görünüyor.Daha sonra Monet'i hep kuş bacaklı gördük.Bacaklarının değişmesi kesin meyvesinin bir özellği mi?Yoksa Law mı değiştirmiştir?

Manga 666 'da Monet'in bacakları normal görünüyor.Daha sonra Monet'i hep kuş bacaklı gördük.Bacaklarının değişmesi kesin meyvesinin bir özellği mi?Yoksa Law mı değiştirmiştir?
Açıklanmadı. Caesar, Monet'in dönüşüm geçirebildiğini açıkladı. Muhtemelen meyve kullanıcısıdır.

Smoker hazır sen buradayken sorayım.

Foxy'nin noro noro ışını amirallerden birine işler mi? Yada başka herhangi birisi b.haki ile bundan kurtulabilir mi ? Mesela şimdiki Luffy ve Akainu'ya bu ışın gelse ne olur ?

Ustam Franky Sanji'den güçlüdür demişsin.Bu fiziksel güç mü yoksa olası bir karşılaşmada Franky Sanji'yi yener mi ? Açıkcası nedense içimden bir ses Franky Sanji'yi alır diyor :D

1-)Aokiji sence bundan sonra nasıl bir hamle yapacak?
2-)Luffy koramiral seviyesinde midir?
1. Hükümet karşıtı bir politika izler. Ancak herhangi bir oluşuma katılacağını sanmıyorum.
2. Ben Grand Line ve Yeni Dünya Kor-Amiralleri'nin farklı seviyede olduklarını düşünüyorum. Zaten Vergo'yu savaşta görmemiştik. Çaylak Luffy'ye 2 Kor-Amiral dalmıştı savaşta. Bana göre Luffy şu an Yeni Dünya Kor-Amiralleri'nin seviyesindedir.

Smoker hazır sen buradayken sorayım.

Foxy'nin noro noro ışını amirallerden birine işler mi? Yada başka herhangi birisi b.haki ile bundan kurtulabilir mi ? Mesela şimdiki Luffy ve Akainu'ya bu ışın gelse ne olur ?
Busoshoku Haki zırhı kullanırsan, işlemez. Ama koruyucu herhangi bir şey yoksa, Beyazsakal'a bile işler.

Ustam Franky Sanji'den güçlüdür demişsin.Bu fiziksel güç mü yoksa olası bir karşılaşmada Franky Sanji'yi yener mi ? Açıkcası nedense içimden bir ses Franky Sanji'yi alır diyor :D
Fiziksel güç ve dayanıklılık açısından dedim. Dövüş gücü olarak Sanji daha güçlüdür. Franky'yi yenme ihtimali de yüksek.

smoker sence bundan sonra ki tayfa üyesi kim olur? şimdilerde monet ve kinemon ismi gündemde ama. benim içime hep hancock gelir diye doğuyordu. sonuçta luffyi seviyor, luffyi kurtardı da ayrıca çok sempatik de tayfaya uyar bence. hancockun gelme ihtimali hakkında ne düşünüyorsun?
Bana göre Kinemon. Hancock'un ola ihtimali yok artık. Gelecek olsa zaten gelirdi. Üstelik koruması gereken bir krallığı var.

peki.1)tayfanın 11 kişiden fazla olma ihtimali var mı? çünkü bu adam korsan kral olacak ve 11 kişi ile olması saçma geliyor bana.
2)diyelim ki 11 kişi oldu o zaman sanji ve zoro amiral gücünde mi olacaklar?
3)gol d. rogerin meyvesinin gomu gomu olma ihtimali var mı?
şimdiden teşekkürler.
1. Luffy kendisi hariç 10 kişi olacağını söyledi. Fazlası olacağını sanmıyorum.
2. Hayır. Tayfanın kalabalık olması, diğerlerinin seviyesini yükseltmez.
3. Evet, var. Ancak böyle bir şey olsaydı, Roger'ı tanıyanlar onunla aynı yeteneğe sahip olduğunu Luffy'ye söylerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık