smoker seride bir zaman atlaması olacağını düşünüyorum
luffynin çok yakın birisini büyük ihtimalle shanks ya da garp kaybedeceğini ve yine güçlenmek için belirli bir kamp aşamasına gireceklerini düşünüyorum ama bu sefer tek tek değil grup olarak
sence luffynin yeteri kadar güçlenmesi için kimleri kaybetmesi gerekiyor
Bana göre birini kaybetmesi gerekmiyor. Alabileceği tüm eğitimi aldı, bundan sonrası tamamen tecrübeye bakar.
Smoker-san,Hito Hito No Mi yi Bir İnsan Yemiş Olsaydı Ne Olurdu? Daha Güçlü Filan mı Olurdu?
2- Kınemon Keseceği Şeyi Önce Yakıp Sonra Mı Kesiyor.Yoksa Sadece Ateşi mi Kesebiliyor?
1. Evet. Gücüne güç katardı, hepsi o.
2. Kılıcının yakma ve kesme özelliği var. Ayrıca ateşi de kesebiliyor.
smoker internette 2.zaman atlaması zoronun tayfaya ihanet etcegi yubashiri yüzünden gibi bircok söylenti var bunları odamı acıkladı yada kaynagı ne yada hepsi uydurmamı
mesela narutoda olcakları kishi acıklamıştı bi röportajında odadamı acıkladı
Uydurma.
Bilinmiyor. Üstelik bir mezarı olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimal bedeni parçalanıp, dünyanın dört bir yanında ibret olsun diye sergilenmiştir.
Umarım saçma bir soru olmaz
Luffy'nin kullandığı g2 formunu normal bir insanda kullanabilir mi çünkü yanlış hatırlamıyorsam Lucci şöyle diyordu
Normal bir insanın bedeni patlardı ama sen lastik adam olduğun için bedenin dayanıyor
Böyle bir şeydi yani burdan normal insanlarında kullanabileceği ama vucütlarının patladığını çıkarabilirmiyiz yani meyveye özgü bir şey değil doğru mu?
Evet. Herkes yapabilir, ancak o kadar hızlı bir kan akışını kimsenin bedeni kaldıramaz.
Toriko seride hiç acı bir şeyler yedi mi? Manga 106. bölümdeyim ben. Hatırlayamadım yedi mi yemedi mi.
Daha yemedi.
Logia'larda şu şekil bir kullaım var mı? Mesela Ace'i ele alalım. Ace'in kendisi ateşe dönüşerek Luffy'i tutsa ateşinin Luffy'i yakmamasını sağlayabilir mi?
Sağlayamaz. Meyvenin etkisi sabittir. Şiddetini arttırman mümkün, ama tamamen etkisiz hale getirilemez.
Smoker bu arabastada ace ile luffy karşılaşınca ace korsanlar zirvesinde buluşalım demişti.Bu senaryo ace in gold d roger in oglu oldugu söylenince değişen bir senaryo mı donustu.? Yoksa bastan beri mi oyleydı?
Çeviri hatası.
Kizarunun meyvesini ışık hızında kullanamaması kontrol edemediğinden dolayı mı?
Robin kendinden kaç tane kopyalabilir?
Raftelin normal yolla bulunaması normal bir ada gibi görünmediğinden dolayı mı?
Deniz altında,havada veya görünmez olarak mesela?
Doğu ve Batı kuşu varmı?
Bepo nun insan gibi hareket edebilmesi Lawın bir insanla kalplerini değiştirdiğinden dolayı mı?
Peronanın hayalet haline haki işler mi?
Kabuto böceklerimi yoksa One Piece mi hangisi daha süper?
1. Kullanamaz. Aksi halde çok uzaklara gider. Ancak saldırılarını ışık hızında yapabilir.
2. Organ kopyası sınırsız sanırım. Buna müteakip kopyalama olayı da sınırsız olması lazım.
3. Hayır. Farklı bir metod kullanılarak gidilebilen bir yer. Dediğin yerlerde olsa, çoktan bulunurdu. Görünmez olsa, Roger "Nasıl gideceğini" değil, "Nasıl bulacağını" minvalinde bir cümle kurardı.
4. Var.
5. Bilinmiyor. İhtimali var.
6. Meyve gücü ile oluştukları için, işler.
7. Sorunu anlamadım.
Smoker-san bu soru daha önce de sorulmuş olabilir ama görmediğim için ben de sorayım;
Roger ve Shiki karşılaştığında, Rayleigh ''Tom'un gemisi Oro Jackson'a güven.'' demişti. Shiki'nin saldırılarına karşı değil de, gelecek olan fırtınadan dolayı mı böyle dedi? Roger'ın ya da tayfadan birinin fırtınayla ilgisi olabilir mi ?
Fırtına için söylemiş olma ihtimali daha yüksek. Kenbonshoku Haki kullanabiliyor çünkü.