Law kalp değiştirdiği gibi beyin de değiştirebilir mi ? Mesela Law , Luffy ile CC'nin beynini değiştiriyor CC'nin beyni Luffy'de olsa CC'de ki zeka Luffy'e geçer mi ?
Değiştiremez sanırım. Zaten Law kalpleri değil, kişilikleri değiştiriyor.
Yani Kizaru kafesin boşuklarından geçecek şekilde lazer ışını atabilir mi yoksa ışın o aralıklardan geçmez mi?
Eğer kafesin yoğunluğu meyve gücünü etkilemiyorsa, geçer.
lufy ve tayfası eger 2 yıllık egıtım almadan dırek yenı dunyaya dalsalardı durumları nolurdu?
Tayfanın yarısı telef olurdu muhtemelen. Kalanlar da yoluna devam ederdi.
son bölümde denizcilerin Sanji'yi kurşun yağmuruna tuttuğunu gördük bu denizcilere hiç nişan almayı öğreten olmamış mı bir mermi denk getiremediler

birde merak ettiğim Busoshoku Haki'yi kalkan gibi kullanmıştı amiraller şok dalgasına karşı bu mermilere karşıda yapılabilir mi? bu arada meyve yiyen dev olarakta Lily'i örnek veremez miyiz?
Yapılamayacağını düşünüyorum. Kalkan sadece formu olmayan saldırılarda işe yarıyor sanırım. Öyle bir imkan olsa, Beyazsakal o kadar yara almazdı.
Lily dolgu bir karakter. Mangada yok.
bunlar star wars taki tiplerden

rogerdan önce korsan çağı shin sekai yonkou gibi kavramlar yoktu sanırım rogerdan önce bir brookları ve brogy ile drogy i gördük korsan olarak brookta rogera çaylak dedi çaylak sa o zamanın farklı yonkouları olması gerekmiyor mu
Yonko değil de, onların ayarında güçlü korsanlar at koşturuyordur muhtemelen.
Sizce şu ana kadar animede görülen en büyük zeka oyunu hangi arcta, kim tarafından ve ne şekilde yapıldı?
Birde manga güncelinde daha üstün bir zeka oyunu görüldü mü?
Kuro tarafından yapıldı. Ölümünü, sonra yapacaklarını planladı. Hem de uzun vadede.
Bana göre, görülmedi.
Bir iki tane merak ettiğim bir şey var onları sormak istedim.Şimdi malum Law room içinde kestiği her şeyi yerine takıp çıkarabiliyor canının istediği şeyleri yapıyor.Peki yine aynı room içinde başkası başkasını kesse law bu parçalar üzerinde de kontrol sahibi olur mu?Bir de buggy haki ile kesilse bile tekrar eski haline geri dönemez mi?Sonuçta haki vurduğu yerdeki meyve gücünü iptal ediyor.Kesme olayından sonra haki teması biterse buggy'nin kesilen parçası meyve gücüne tekrardan kavuşup kendini birleştiremez mi?Şimdiden teşekkürler.
Olur. Cevabı kendin vermişsin zaten. Oda'nın içinde her şeyi kontrol edebiliyor.
Dönemez. Buggy'nin geri birleşmesini sağlayan şey, meyve gücü. Zaten kesildiği zaman yaralanmıyor. Ancak meyvesiz şekilde kesilirse, geri birleşemez.