Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangaya baslayacagim abi ben en basindan mi baslamaliyim yoksa animede nerede kaldıysam orada mi ? genel sohbete yazdim kimse cevap vermedi o yüzden sana sordum

mangaya baslayacagim abi ben en basindan mi baslamaliyim yoksa animede nerede kaldıysam orada mi ? genel sohbete yazdim kimse cevap vermedi o yüzden sana sordum
smoker kızmazsa eğer ben nasıl yaptım onu söyliyim :respect: ... ilk önce animede güncele geldim kaldığım yerden devam edip mangada güncele yetiştim... daha sonra en baştan başladım mangaya... şu an balık adam arc ındayım... en baştan da başlayabilirsin benim yaptığım gibi de yapabilirsin...

bu karelerde bileklikler benim dikkatimi çekti.. araştırdım dof ta ve mihawkta var..

senin bu bileklik gibi şey hakkında bilgin var mı... bunların arasında bir bağ olabilir mi... yoksa tamamen raslantı mı...

smoker kızmazsa eğer ben nasıl yaptım onu söyliyim :respect: ... ilk önce animede güncele geldim kaldığım yerden devam edip mangada güncele yetiştim... daha sonra en baştan başladım mangaya... şu an balık adam arc ındayım... en baştan da başlayabilirsin benim yaptığım gibi de yapabilirsin...
anladim tesekkür ederim :)

Smoker mangayı baştan sonra okumaya başladım da birşey farkettim:Thriller Bark'tan ayrılırken tam Florian Üçgeni'nin sırrı çözüldü derken sisin arkasından Thriller Bark'tan daha büyük birşey geçiyor ve parlıyor onun ne olduğunu biliyor musun? Manga 490 sayfa 4

Soytarii26

Soru Hellsing'den geliyor, Alucard 30 yıl kendi içindeki ruhlarla savaşıp kurtuluyor. Hatta bir arkadaş forumda "3,424,866" diye bi sayı yazmış en güçlü ana karakter konusunu okurken gördüm, eğer bu bahsettiği hal Ultimate'deki en son haliyse o halinde bildiğimiz zırhlı bir şövalye gibiydi ve adamda ne yara bere ne de yorgunluk görünmüyordu. Asıl bedeni içindeki ruhlara bağımlı olmaksızın ölümsüz olabilir mi ki? Sonuçta o kadar ruhla savaşıp da sağ çıkmış ya da yaralanmamış olma ihtimali yok. Eğer böyleyse Goku'nun şansı yok bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık