Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı konu hakkında konuşucam bende Ace Aokiji dövüşü hemen sonuca varıyordu. Orada Ateş > Buz üstünlüğü dediler ama Magma > Buz üstünlüğü de var. Ve Logianin saldırılarna haki ekleyemiyor ise B. hakisi olan birini sadece Fiziksel güç ile yenebilirler?
Son sorum 3 tip hakiyi kullanan 3 kişi var diyorlar. Silver Ray, WB, Luffy peki Shanks 3 tip haki sahibi değil miydi?

Aynı konu hakkında konuşucam bende Ace Aokiji dövüşü hemen sonuca varıyordu. Orada Ateş > Buz üstünlüğü dediler ama Magma > Buz üstünlüğü de var. Ve Logianin saldırılarna haki ekleyemiyor ise B. hakisi olan birini sadece Fiziksel güç ile yenebilirler?
Son sorum 3 tip hakiyi kullanan 3 kişi var diyorlar. Silver Ray, WB, Luffy peki Shanks 3 tip haki sahibi değil miydi?
Ace ve Aokiji dövüşü uzasa bile Ace'in kazanma şansı yoktu. Ateş ve buz da orda üstün değildi, sadece birbirlerini etkilemediler. Ace ve Smoker'da oluğu gibi. Magma ve buzda da aynı durum geçerli olduğundan dövüşleri Busoshoku Haki ve fiziksel güce kaldı.
Kenbonshoku Haki kullandığı görülmedi.

Daha önce soruldumu bilmiyorum ama animede Pell meyvesi hakkında şöyle birşey diyor : "Bana tüm dünyada bilinen beş tür uçma yeteneğinden birini bahşediyor" burdan uçma yeteneği veren 5 meyve olduğunu çıkarabilirmiyiz ? düşüncen ne ?

Daha önce soruldumu bilmiyorum ama animede Pell meyvesi şöyle birşey diyor : "Bana tüm dünyada bilinen beş tür uçma yeteneğinden birini bahşediyor" burdan uçma yeteneği veren 5 meyve olduğunu çıkarabilirmiyiz ? düşüncen ne ?
Evet. Söylediğine göre bilinen uçma yeteneği veren 5 meyve varmış. Bu bağlamda bu meyvelerin 3 tanesi çıkmış durumda, bir tanesi daha kesin değil.

Tori Tori no Mi, Model: Falcon
Tori Tori no Mi, Model: Phoenix
Tori Tori no Mi, Model: Swallow (Laffitte'nin meyvesi ve kesin olmayan)
Fuwa Fuwa no Mi

Evet. Söylediğine göre bilinen uçma yeteneği veren 5 meyve varmış. Bu bağlamda bu meyvelerin 3 tanesi çıkmış durumda, bir tanesi daha kesin değil.

Tori Tori no Mi, Model: Falcon
Tori Tori no Mi, Model: Phoenix
Tori Tori no Mi, Model: Swallow (Laffitte'nin meyvesi ve kesin olmayan)
Fuwa Fuwa no Mi
Teşekkürler 2 tane daha görücez bakalım ne çıkacak

Mangada gecip gecmedigi bilmedigim icin sormak istedim.Shanks WB yi uyarmaya gittiginde ona vetirdigi sakesisesini firlatiyor ve Shanks cok hizli bit hareketle kimildayp yerine geliyor bu gözlem tipi hakisini kullandigina isaret olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık