Pyscho Pass izledim ama 91 days, Bungou Stray Dogs ve Aijin de izleyecem ...
Bungou'nun ilk sezonunu beğenmedim ben pek, diğer sezonlarını çok övdüler ama başlayasım gelmiyor.Pyscho Pass izledim ama 91 days, Bungou Stray Dogs ve Aijin de izleyecem ...
İlk sezon eh işte ama 2. sezon fena değildi. Bir şekilde izlettiriyor.. 3. sezon bakmadım bende...Bungou'nun ilk sezonunu beğenmedim ben pek, diğer sezonlarını çok övdüler ama başlayasım gelmiyor.
İyice Ghost in the shell: Stand Alone Complex serilerine dönmüş yani anime.
Psycho-Pass üçüncü sezonunu izledim. Ki en hakim en hasta olduğum serilerden biridir kendisi. Üçüncü sezonu izlemeden önce çıkan üç filmini de izlemiştim. Ki filmler evreni doğrudan etkiliyor ve canon.
Üçüncü sezonla ilgili en büyük eleştirim evrene Soft Reboot atmaları olmuş. Fakat böyle bir şey gerekliydi. Animenin dünyası sığ kalıp kendi içine sıkışmıştı. Her bölüm bi saate yakındı ve 8 bölüm olsa da aslında 16 bölüme denk geliyordu sezon. Bu açıdan çok hoşuma gitti. Dolu dolu bölüm izledik. Sezon açık uçlu bitti devam edecekler. 21. yüzyıl problemlerini ve suçlarını işlemesi harikaydı.
Mülteci problemi, siyaset, Morgıç krizi derken günümüz dünyasına harika selamlar çakmışlar.
Ah yok öyle uçuk aksiyon dönmüyor o konularda hala ayağı yere sağlam basıyor.İyice Ghost in the shell: Stand Alone Complex serilerine dönmüş yani anime.