Animesi ile ilgili haberlere bakacam yakın zamanda yayınlanırsa bekleyeyim bari yoksa ağır ağır okumaya başlarım sağol.Çizimleri iyi olsa da animesi bekle sen. Sonradan mangasını okursun istersen. Veyahut tam tersini yapabilirsin, zevkine kalmıș.
Animesi ile ilgili haberlere bakacam yakın zamanda yayınlanırsa bekleyeyim bari yoksa ağır ağır okumaya başlarım sağol.Çizimleri iyi olsa da animesi bekle sen. Sonradan mangasını okursun istersen. Veyahut tam tersini yapabilirsin, zevkine kalmıș.
Rica ederim.Ghost Hunt ve Paronia Agent ilk defa duydum araştıracam önerilerin teşekkürler.
Netflix animesi değil.Beastars'ı bitirdim konusu çok ilginçti 3D efektler kullanılmış.Netflix animeleri genelde hoşuma gidiyor bunu da beğendim.
A öyle mi openingde gördüm diye hatırlıyordum,karıştırdım sanırım.Netflix animesi değil.
Animeyi Orange yaptı, ama Japonya Netflix'i haftalık olarak yayınladı. Birkaç güne de Amerika Netflix'ine geliyormuş.A öyle mi openingde gördüm diye hatırlıyordum,karıştırdım sanırım.
Aynen Madhouse zamanın varsa bir 10 bölüm izle çünkü 70 küsür bölüm ayrıntılı gitmişler ve sonu biraz soru işaretli bitiyor, baştan diyeyim. Animesi biraz kesilmiş gibi bu seri bitince deli gibi mangasını aradım ama Türkçe çeviri bulamadım. Ona göre izle, benide başta sarmamıştı ama adamın diğer serilerini okuduğum için kesin kötü değildir dedim.Madhouse'dan herhalde bu ?
Bir iki bölüm izlemiştim ama sarmamıştı diye hatırlıyorum.
Kaçta sarar ?