Aynen kardeşim sahiplenme.
Çomar'a bir de fake atmışlar... Hem almıyor acı çektiriyorlar sonra da alıp başka bir yere atıyorlar... Bugün Çomarlar da üzgün...
Odağına din, ırk, milliyet, cinsiyet vs. yerine insanı alan sağ ideolojiler de var.İnsan merkezliyim devlet merkezli değil. Odağıma din, ırk, milliyet, cinsiyet vb. kavramlar yerine insanı alırım. En basit bu.
Bu tür dernekler, kuruluşlar olmasa başıboş hayvan popülasyonu bu kadar artmazdı belki de.
Kapıları açmışlar, kaçanlar tekrar sokaklara kaçmış.Üstelik barınak doğrudan belediyeye ait değil. Kadının birisi kendi parasıyla açmış, belediye destek oluyor.
Ayla diye bir kadın birkaç ayda bir haberi benim bile önüme düşerken 'hayvansever' derneklerin tanımaması imkansız. Kadın 1 senedir uğraşmak zor tek başıma yetişemiyorum diye röportaj veriyordu. O zaman hiçbir 'hayvansever'in umurunda olmayan barınak bugün 'kurtarılmış' bölge ilan ediliyor. Şaka gibi resmen. Şovcular.
Lakin o noktaya gelesiye bu tanımla bitlikte sol görüşe geçmiş oluyorum.Odağına din, ırk, milliyet, cinsiyet vs. yerine insanı alan sağ ideolojiler de var.
7/24 argüman peşindesin ne dediğinin de önemi yok yeni bir protesto şekli gelsin yeter ki. Videodaki primatlar bugüne kadar yaşanmış köpek saldırılarını aklıyor mu? Hatta attığın paylaşımda yapılan bu ima çocuğu kendi halinde takılırken köpekler tarafından parçalanan insanlara ne hissettirir sence? Bu memleketin primatı çok. Eğitim seviyesi leş. Sapığı tacizcisi sapkını da çok. Bunlar da problem sokak köpekleri de problem. Primatları insan edemedik diye köpekleri de salalım kendi haline.