Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sizce En İyi Film Serisi?

KeanuReeves25

bence listede bi çok gereksiz film var,
Indiana Jones
Harry Potter
Geleceğe Dönüş-Back to the Future (çoçuklugumuzun efsanevi filmi olsada, genel olarak baktığımızda çok şey sayılmaz)

ip man seriside favori sayılabilcekler arasında kanımca.

ama şüphesiz bunlara rağmen The lord of the rings derim :good:

Adam seri yazmış millet Esaretin Bedeli falan diyor:D Lotr'a verdim oyumu o olmasaydı Harry Potter serisine verirdim benim için yeri ayrı hepte öyle olacak

Seni görünce aklıma LOTR geliyor, LOTR deyince de aklıma, adamın birinin önce Hobbit denen bir iki adam yaratıp, onlara görev vermesi geliyor Yusuf Dono. :(
Bu kadar sığ değil be Mahir-dono. Daha Hobbit ırkının H'si yokken Beren Luthien, Turambar Turin, Feanor ve Gondolin hikayelerini tasarlıyormuş bu adam. :(

Cast'ta Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher görünüyor. Rotj'dan 30 yıl sonrasını anlatacak diye haberler görmüştüm.
Çok iyi o zaman. :a:

Roronoa Zoro

Son film uyduruk olmasa Godfather, Batman (Nolan), Lotr, Star Wars, Terminator diye giderdim ama, son film çok bozdu be :/
Godfather ve Lotr ilk ikiye oynaması normal. Hatta OP forumunda iyi oy bile almış Godfather serisi.

Listedekilerin çoğu favorilerim arasında. Zamanında bu filmler hakkında epey şey karalamıştım. Şimdi yorum yaparsam hepsi hakkında yazmam bununla birlikte saatlerce uğraşmam gerekir. Neyse ilk 5 listem şu şekilde;

- The Godfather
- Batman
- LoTR
- Matrix
- Die Hard

Ayrıca ankette pirinç taşı niteliğinde birkaç kötü yapımın da olduğunu belirtmeden edemeyeceğim. Bu arada, neden açık anket yapmadın ki, bu tür anketlerde açık oylama yapılması anketi ve konuyu daha işlevsel ve pratik yapar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık