Bourne serisi gayet güzeldir tavsiye ederim.Her filmde parçalar birleşiyor o açıdanda yapboz gibi.Bir korku filmi sever olarak ' Elm Sokağındaki Kabus ' derim, eski ama ilk 3 seri iyiydi.
Bourne hariç buradaki serilerin hepsinide izledim, hepside güzel seriler. Ama Harry Potter saçma bitti.
Fast&furious serisi bozmadan ve iyi bir şekilde ilerliyor hatta bazı filmlerinde üstüne ekleyerek devam ediyor. Sonraki filminde jason statham gelecekti ve bu haziran yayınlanacaktı ama talihsiz bir kaza ile serinin 7. filmi ertelendi.Bourne serisi gayet güzeldir tavsiye ederim.Her filmde parçalar birleşiyor o açıdanda yapboz gibi.
Harry Potter sürekli yönetmeni değişen çoğu filmi berbat edilmiş bir seridir içlerinde en kötüsü bana göre.Matrix desen ilk film dışında o kaliteyi koruyamadı.Hızlı ve öfkeliyi bilmiyorum ama 7 filmden sonra herhalde suyu çıkmıştır.
Terminator yaratıcısınında dediği gibi ilk 2 filmden sonra aslında bitmiştir.Geri kalanı işin içine katılırsa diğerleriyle yarışamaz.
Karayip korsanlarıda bıktırmaya başladı artık insanları.O da kredisini tüketti.
Bu saydıklarım dışında diğerleri daha bir oturaklıdır çizgisini bozmamıştır diye düşünüyorum.
Her film uzadıkça suyu çıkıyor zaten, Hızlı ve öfkeli nin devamını Michelle Rodriguez için izlemiştim ( Görsellik açısından sadece, bazen o yeterli oluyor )Bourne serisi gayet güzeldir tavsiye ederim.Her filmde parçalar birleşiyor o açıdanda yapboz gibi.
Harry Potter sürekli yönetmeni değişen çoğu filmi berbat edilmiş bir seridir içlerinde en kötüsü bana göre.Matrix desen ilk film dışında o kaliteyi koruyamadı.Hızlı ve öfkeliyi bilmiyorum ama 7 filmden sonra herhalde suyu çıkmıştır.
Terminator yaratıcısınında dediği gibi ilk 2 filmden sonra aslında bitmiştir.Geri kalanı işin içine katılırsa diğerleriyle yarışamaz.
Karayip korsanlarıda bıktırmaya başladı artık insanları.O da kredisini tüketti.
Bu saydıklarım dışında diğerleri daha bir oturaklıdır çizgisini bozmamıştır diye düşünüyorum.
Biliyorum eskiden müziğini severdim.Fakat tv dışında izleme şansım pek olmadı.Çok eskiden izlemiştim bir filmini yarım yamalak hatırlıyorum.Fast&furious serisi bozmadan ve iyi bir şekilde ilerliyor hatta bazı filmlerinde üstüne ekleyerek devam ediyor. Sonraki filminde jason statham gelecekti ve bu haziran yayınlanacaktı ama talihsiz bir kaza ile serinin 7. filmi ertelendi.