Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sizce En İyi Film Serisi?

The Godfather ile LOTR; edebiyat klasiği...
Star Wars; sinema klasiği...

Batman ile Matrix arasında kaldım... Batman diyeceğim sanırım. :)

Bir korku filmi sever olarak ' Elm Sokağındaki Kabus ' derim, eski ama ilk 3 seri iyiydi.

Bourne hariç buradaki serilerin hepsinide izledim, hepside güzel seriler. Ama Harry Potter saçma bitti.
Bourne serisi gayet güzeldir tavsiye ederim.Her filmde parçalar birleşiyor o açıdanda yapboz gibi.

Harry Potter sürekli yönetmeni değişen çoğu filmi berbat edilmiş bir seridir içlerinde en kötüsü bana göre.Matrix desen ilk film dışında o kaliteyi koruyamadı.Hızlı ve öfkeliyi bilmiyorum ama 7 filmden sonra herhalde suyu çıkmıştır.

Terminator yaratıcısınında dediği gibi ilk 2 filmden sonra aslında bitmiştir.Geri kalanı işin içine katılırsa diğerleriyle yarışamaz.
Karayip korsanlarıda bıktırmaya başladı artık insanları.O da kredisini tüketti.

Bu saydıklarım dışında diğerleri daha bir oturaklıdır çizgisini bozmamıştır diye düşünüyorum.

Benim için en özeli Star Wars olduğu için, bana sinemayı sevdirdiği için oyum ona gitti; yoksa en zekice tasarlanmışı, en başarılısı falan değil kanımca :D. Yalnızca Revenge of the Sith'i ve Empire Strikes Back'i 10 üzerinden 10'luk filmler olarak görürüm. Bunun dışında Harry Potter, Spider-man ve the Lord of the Rings de keza bizim neslimiz için özel seriler. Bunları da bir kenara bırakırsak The Godfather ve Nolan'ın The Dark Knight üçlemesi en başarılıları diye düşünüyorum.

Adaylar güzel belirlenmiş bu arada, tebrik ederim :D.

Not: Fast & Furious serisini bir iki filmi haricinde izlemedim. Hoş, sıralamamın üst basamaklarını değiştirebilecek bir seri olmadığından da eminim :).

Bourne serisi gayet güzeldir tavsiye ederim.Her filmde parçalar birleşiyor o açıdanda yapboz gibi.

Harry Potter sürekli yönetmeni değişen çoğu filmi berbat edilmiş bir seridir içlerinde en kötüsü bana göre.Matrix desen ilk film dışında o kaliteyi koruyamadı.Hızlı ve öfkeliyi bilmiyorum ama 7 filmden sonra herhalde suyu çıkmıştır.

Terminator yaratıcısınında dediği gibi ilk 2 filmden sonra aslında bitmiştir.Geri kalanı işin içine katılırsa diğerleriyle yarışamaz.

Bu saydıklarım dışında diğerleri daha bir oturaklıdır çizgisini bozmamıştır diye düşünüyorum.
Fast&furious serisi bozmadan ve iyi bir şekilde ilerliyor hatta bazı filmlerinde üstüne ekleyerek devam ediyor. Sonraki filminde jason statham gelecekti ve bu haziran yayınlanacaktı ama talihsiz bir kaza ile serinin 7. filmi ertelendi.

Roronoa Zoro

Her film uzadıkça suyu çıkıyor zaten, Hızlı ve öfkeli nin devamını Michelle Rodriguez için izlemiştim ( Görsellik açısından sadece, bazen o yeterli oluyor )

Bourne'ye de bakarım bir ara

Fast&furious serisi bozmadan ve iyi bir şekilde ilerliyor hatta bazı filmlerinde üstüne ekleyerek devam ediyor. Sonraki filminde jason statham gelecekti ve bu haziran yayınlanacaktı ama talihsiz bir kaza ile serinin 7. filmi ertelendi.
Biliyorum eskiden müziğini severdim.Fakat tv dışında izleme şansım pek olmadı.Çok eskiden izlemiştim bir filmini yarım yamalak hatırlıyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık