Haklısın sen günde bir defa da doğru göstermezsinBen Rolex marka saat gibiyim bozulmam günde 1 kere doğruyu göstermem senin gibi.![]()

Haklısın sen günde bir defa da doğru göstermezsinBen Rolex marka saat gibiyim bozulmam günde 1 kere doğruyu göstermem senin gibi.![]()
Ray ile oluşturulan algı ile Mihawk'ın algısı arasında fark yok yalnız
Açıkçası ortada düşünülecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Rayleigh ile ilgili oluşturulan algıyı, gerçekliğinden söz edemeyeceğimiz, Oden savaşı bile kotarmaz.
Kararimi verdim. Bir Mersinli olarak Jack bu müsabakanın galibi olur diyorum.Kararsizim.
Oden de vardı orada hatırlatırımLaw fetişi yaşamak gibi bir şey Rayleigh'yi amiral imparator kulvarında düşünmek.
Adamın seviyesi ortada işte haala bunun neyini tartışıyorsun anlamıyor, Marco Jozu Vista gibi adamlarla, yani bir de çocuk halleriyle, üç gün ölümüne savaştı. Buradan bir sonuca ulaşmak zor olmamalı ama Amiral tuttu, lan zaten Kizaru trollün teki. Beckman'e de yaptı aynısını, önce ellerini kaldırıp korkmuş gibi yaptı sonra iplemeden yokmuş gibi davranarak denizaltına saldırdı.
Mihawk'ı benle tartışırsın bunu anlarım ama Rayleigh kabak gibi ortada, bunu da tartışma artık.
Gelir gelmez yılların sistemini yıktı, bunun için devlet başkanlarıyla görüşüp onları bu konuda teşvik etti. Göründüğü kısacık zaman diliminde gayette çok iş başardı.Op de vasıfsız yazınca karşına İssho çıkıyor.
O sistem zaten hata vermişti, adam sakazuki'den sonra en yüksek rütbede ama denizci üssüne giriş izni yok.Gelir gelmez yılların sistemini yıktı, bunun için devlet başkanlarıyla görüşüp onları bu konuda teşvik etti. Göründüğü kısacık zaman diliminde gayette çok iş başardı.