Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Jack

Rayleigh vs Jack


  • Kullanılan toplam oy
    211
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence genç Rayleigh imparator gücündeydi.Şu anki hali ise Mihawk'ın ufak bir adım uzağında.Şu halinin bile tam olarak amiral olabileceğini düşünüyorum.İssho gibi vasıfsızı bile o yaşında amiral yaptılarsa 3 hakili adadaki herşeyin yerini belirleyebilen bir adam da amiral olabilir.Yaş o kadar fazla önemli değil böyle efsanelerde.Çünkü adamın çıtası çok yüksek.Meyve yedirmeye de gerek yok şu anda dahi amiral olur Rayleigh.

Jack'i fazla yaşatmaz.Süründürmek isterse de denizin dibin boylatır beklesin dursun Jack.
İssho vasıfsız mı? :artiz:
 
Deme ya Cracker için öyle adamın efsane bir meyvesi var. Tek eksiği meyvesine dayanarak mücadele etmesi, o yüzden fiziksel anlamda eksik kalmış yönleri var.
Balon dememin sebebi aslında karakterlerden bağımsız okuyucuların yüklediği misyon, yani o konuşulanlar ile mukayese ettiğimiz zaman balon kelimenin tam anlamıyla uyuyor bu arkadaşlara. Hadi Cracker yine gösterilen ilk Yonko komutanı falan millet coştu da Jack de bari milletin akıllanması gerekiyordu, Jack'i daha beter uçurdular. Cracker'i Luffy'ciler, Jack'i Zoro'cular abarttı gibi bir durum oldu günün sonunda.

Yani sen Orochi isen Brulee isen ya da One Piece de bir köylü isen bunları efsaneleştirirsin adamların çapı o kadar da, onlara bile bizim yaptığımız kıyasları göstersen bir taraflarıyla gülerler. Jack'in yanındaki hazcılara falan desen Jack vs Katakuri diye adamlar bile git işine oğlum çeker.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık