Filler mi hatırlamıyorum öyle diyorsan o zaman önemi yoktur.Jinbei önceden 250 milyondu.Lord olunca dondu.Şimdi geri artmış.O kapışma sanırım lord seviyesinde değilken yapılmıştı.Tiger hemen öldükten sonra.100 milyon üstüdür kabaca.Mangada olsa bile böyle olurdu animede gösterildiği şekilde.yamakaji vs jinbei,ye bakmıstım daha önce,sanırım filler,yani mangada yok.ama orda bile jinbei o tayfanın en güçlüsü,hemen hemen o zaman zarflarında acele kapısıyor.jğinbei cidden hayvan oglu hayvan.
o yüzden diyorum bu arc e.oda onu tayfaya getirmedi.mesela eminim jinbei vergoyu hasamat eder.hatta dof bile iki kere düşünür jinbeiyle savasmak için.yani yamakajinin zayıflıgına degil,jinbeinin gücüne yormak lazım.400 üstü ödül dendi bir law ve kidd gibi ödül ama senelerce donmus,yani deneyimle onlardan bile bir adım öndedir.
bu kendi kanaatim ama ne zoro nede sanji jinbeiyi yenebilir,aynı zamanda frankyde bence güçlü bir koramirali yenebilir.
franky önce güçlü bir koramiral seviyesine gelir.sanji ile zoroda ortalamanın üstünde shicbukai seviyesine gelirler.işte zorodan mihawk,sanjiden dof cıksa,luffyde akainu olur.gider dalarla yonkoya,sonrası allah kerim![]()
Jinbei balıkadam adasında en kötü bir chinjao kadar güçlüydü.Hatta çok daha güçlüdür eminim.Yamultuyordu luffyi.Bırak diğerlerini luffynin kolayca alacağı kesin değil hala.O suyu kullanarak vurması hakiden beter etkiliyor luffyi.Birde diri ve 400 üstü ödülü olunca jinbeiyi gear 3 aşağısı kesinlikle kesmez.