kör topal
Adblock <3Kardeş verdiğin linkteki siteden okumaya çalışıyorum da , sayfayı kaydırmak için çubuğa tıkladığımda bile yan taraftan reklam açılıyor. Delirdim ya çabalaya çabalaya. İndirebileceğim bir yer yok mu ?
Adblock <3Kardeş verdiğin linkteki siteden okumaya çalışıyorum da , sayfayı kaydırmak için çubuğa tıkladığımda bile yan taraftan reklam açılıyor. Delirdim ya çabalaya çabalaya. İndirebileceğim bir yer yok mu ?
Ben de okuduğum da Shirano' nün en iyi ikinci olmadığını senin yorumladığın gibi yorumladım. Ejderi kesmesi üzerinden daha iyi savunulur bence.Okudum... Şu kanıya vardım ; gerçekten dünyanın en iyi ikinci kılıç ustası olan bir insanın bu kadar embesil , mal , paragöz bir tip olacağını hiç zannetmiyorum...
Yani kendisi de söylüyor zaten şöhret yapmak için şu kızı kurtarmış gibi görüneyim diye. Ondan sonra şöhret oluyor tabi. Ayrıca Ryumaa dünyanın en iyi ikinci kılıç ustası olan bir adama çöp diye hitap etmezdi...
Adam resmen çöp dedi =) Mihawk ın Zoro ya dediklerini hatırlayın eğer yeterince iyi olsaydın kılıcını çekmeden önce aramızdaki farkı anlardın gibisinden bişeyler söylüyor...
Kral Ryuuma dünyanın en iyisi olarak gösterildiğine göre heralde karşısında ki bir kılıç ustasının çöp olup olmayacağını anlyabilecek seviyede olmalı.
Yani Ryuuma kendisinden sonraki en iyi kılıç ustasına tek attı düşüncesi çok saçma =)
Ryuuma kesinlikle ve kesinlikle , bu dünyanın en iyi ikinci kılıç ustası diye bahsedilen adamdan çooooooooook daha iyileriyle kapışmış olmalı ki ; bu herife daha kılıcını çekmeden '' Çöp '' diyebiliyor...
Şu düşünce artık kafamdan silindi ; Mihawk Vistaya tek atamadı ama Ryuuma kendisinden sonraki en büyük ustaya tek attı...
Hayır efendim asla böyle birşey yokmuş, Mangada açık seçik belli herşey.
Bencede Wano'da Mihawk falan tanımazlar adamlar, Samuray ve kılıçustası farklıdır, oradada Cyrano ve diğer eleman için ayırmış zaten kılıçustası diye, Ryuma ise samuray tuttum bunu@Alpamis
Cyrano'nun gücü sabit, E.Oda özellikle kılıçustalarına seviye belirliyor, mesela düşük seviyeli kılıçustası DR diye birisi var, Cyrano'ya da kutu içerisinde ''en üst seviye kılıçustası'' demiş, nasıl ki kutu içerisinde ünvan verilir aynı o şekilde.
Cyrano
''en üst seviye kılıçustası''
http://manga.animea.net/wanted-oda-eiichiro-tanpenshu-chapter-4-page-2.html#.V7NVcaI0ZVU
D.R.
''üçüncü seviye kılıçustası''
http://manga.animea.net/wanted-oda-eiichiro-tanpenshu-chapter-4-page-8.html#.V7NVkqI0ZVU
Birde çok enteresan bir detay gözüme çarptı, E.Oda, Samuray ve Kılıçustasını ikiye ayırmış, Ryuma'ya ''samurai'' (samuray) derken, Cyrano ve DR'ye ''swordsman'' (kılıçustası) demiş, eğer E.Oda bu şekilde olaya bakıyorsa Mihawk'ın en iyi kılıçustası ünvanının samuraylar üzerinde bir hükmü yok demektir.
Batıl inanç seninki. Her zaman öyle olmaz. :SHep Yeni nesillerin eski nesilleri geçtiğine inanmışımdır, Ryumanın mangasını okumadım ama günümüzden çok önce yaşadığı kesin o yüzden oyum mihawk'tan yana.
Reis bey neler diyorsunuz. Mihawka oy kullanmak hem de sen hemde sen ajksdajsjhkasdhjkl. Sabah sabah güldürdü beni.La şu kılıçustası aşıkları şu serinin ırzına geçiyolar.Ryuuma kim la tırt bir ülkenin efsanesi.Diğeri Hükümet köpekliği yapan en iyi kılıçustası.Ünvana bakarak Mihawk ezer geçer.