Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shimotsuki Ryuma vs. Dracule Mihawk

• Konbuyu başlatan Roronoa Zoro
  • Başlangıç tarihi

Ryuuma vs Mihawk

• Kullanılan toplam oy
    209
  • Bu anket kapanacak: .
Mihawk gibi en iyi kılıç ustası değil yalnız, direk kral adam. Dünyanın en iyi savaşçı ruhuna sahip. Ryuuma'nın zamanında dünya barış ve huzur dolu, 10 dorikilik insanlarla mı doluydu?:D
Bilemiyorum ama Ryuuma'dan sonra gelen en iyi 2.Kılıç ustası benim gözümü pek dolduran bir isim değildi. Adam o kadar zavallı ki nasıl şöhret olmaya çalıştığını gördük. Ryuuma çok güçlü çıkabilir. Ama şu an için Roger'ı önde görmek bana daha doğru geliyor. Wano'da Ryuuma'dan kesitler görürüz belki. O zaman emin oluruz.

Rogerla Ryuumayı kıyaslıyorlar la. :D Bu günde troller sayesinde güldük. :D
Roger'ın kesin üstün olduğuna dair kanıtın var mı? Trollükle alakası yok. Roger kim? Kimse ondan güçlü olmaz, ona yaklaşamaz. Wb ne o zaman? O zamanda kutsallar yok mu ya da D.'ler.

Ryuuma en olunca ne oluyor, ya da başkası? Zoro mu en iyi olacak?

Roger çok yakın dönemde yaşadığı için bilinmesi kadar doğal bir şey yok. Ryuuma da yüz yıllar önce yaşamış olmasına rağmen hala adı bilinen efsane olarak anılan bir adam. Eğer Roger da yüzyıllar sonra hatırlanacaksa bu karşılaştırma daha iyi yapılabilir. Güç açısından ise malesef elimizde hiç bir şey yok.

Neyse, Ryuuma> Mihawk

karolla

Ben bu konuya mesaj atmamışım. Atayım ben de.

1. Seride ejderhalar efsane olarak görülüyor. Zoro çakma ejderi görünce çok şaşırıyor ve aynı sayıda efsane olduğundan bahsediliyor. Yani Ejderlerin var olduğuna bile inanmıyorlardı.

2. Luffy eğitim aldığı adada G4 ile bile zarar veremediği canavarların olduğundan bahsetti. Daha sonra bunları yola getirdiği için G5i bulduğuna inanıyor çoğu kişi.

3. Ejderha gibi efsane kabul edilen bir yaratık luffynin adasındaki canavarlardan daha mı az güçlüdür? Bunu düşünmek pek mantıklı gelmiyor bana. Luffy bile ejderi görünce şaşırıyor.

4. Zoro çakma ejderi en güçlü tek kılıç tekniği ile kesti. Shi shi sonsonun ne kadar güçlü olduğunu hepimiz biliyoruz.

5. Ryuuma, GERÇEK bir ejdere tek atmıştır. Gerçek bir ejderin derisinin luffynin g4 ile çizik bile atamadığı yaratıklardan güçlü olduğu barizdir bence ki efsane olarak anabilelim. Japon kültüründe ejder en kuretli canavarların başında gelir.

6. Ryuuma ejderi isimsiz normal bir saldırı ile kesiyor. Zoro ise shi shi sonson gibi son derece ciddi bir atakla kesiyor.

7. Demekki ryuumanın normal kılıç savuruşu bile zoronun en güçlü tek kılıç saldırısından daha güçlü. Zoronun normal kılıç savurmasının shishi son son gücünde olduğunu düşünün. Ortada ne vista kalır başkası. Ama ryuuma bu değil.

8. Ryuumanın normal bir kılıç savuruşu bile luffynin G4 saldırısı ile çizik atamadığı canavarlardan daha güçlü olan ejderi 2ye bölüyor. Luffy G5 ile bu canavarlara tek atmış olsa, ryuumanın normal isim bir kılıç savuruşu bile G5den daha yıkıcı. Keskinliği ise shishi sonsondan da keskin. Bir bakıma luffynin G5 ile kestiğini düşünün. Hah işte ryuuma onu kılıç savurarak yapıyor.

9. Ryuuma dünyan en güçlü savaşçı ruhuna sahip adamı. Wanodan çıkmış ve dünyayı gezmiş. Bazı arkadaşlar wanodan çıkmadı diyor adam çıkmış. Wanodan çıkmamış olsa herkes tanırdı o köyde onu :)

Kısacası ryuuma hayvan ötesi bir güce sahip. Eğer ejderler one piece dünyasında en güçlü canavarlar ise, ryuuma kesinlikle tek bir kılıç savuruşu ile g4ün çizik bile atamadığı canavardan daha güçlüsünü kesmiştir. Ki böyle olması da mantıklıdır ki ejder kestiği için efsane olsun. Ejder çok güçlü veya en güçlü yaratık olmasa ejder kesmek neden bu kadar önemli olsun?

Roger'ın kesin üstün olduğuna dair kanıtın var mı? Trollükle alakası yok. Roger kim? Kimse ondan güçlü olmaz, ona yaklaşamaz. Wb ne o zaman? O zamanda kutsallar yok mu ya da D.'ler.

Ryuuma en olunca ne oluyor, ya da başkası? Zoro mu en iyi olacak?
Trollükle çok alakası var Selim. Kılıç ustası olmasa kimsenin şeyinde olmayacak herif Zoro'da öyle diye Rogerla kıyaslanıyor.

Roger bu serinin başlamasına vesile olan adam. Ana karakter ona ulaşmak için yırtınıyor. Diğeri ise Zoro'nun son ulaşacağı mertebe. Gayet bariz.

Kaldıki Ryuuma'nın ana karakter olduğu Monster serisinin tamamen One Piece'e geçtiğine dair bir veri var mı? Yok. Benzerlikler var sadece. Mesela ben Op'ta Ryuuma'ya kral dendiğini duymadım. İkisinin kılıçları farklı. Monsterda da Wano yoktu galiba. Anlayacağın Ryuuma Monsterdaki hali ile karşımıza çıkmayabilir.

Düzeltiyorum. Ryuuma Monsterdaki hali ile karşımıza çıkmayacaktır.

Zoro genç Rayleigh değil daha güçlü olacak seri sonunda muhtemelen.Zoro'nun zirve noktası da Ryuuma olur seri sonu.Yani en az yonko seviyesi hatta fazlası olabilir.

Seri sonu Zoro = Ryuuma olacak bence.O yüzden Mihawk kazanmayı rüyasında bile göremez.

Trollükle çok alakası var Selim. Kılıç ustası olmasa kimsenin şeyinde olmayacak herif Zoro'da öyle diye Rogerla kıyaslanıyor.

Roger bu serinin başlamasına vesile olan adam. Ana karakter ona ulaşmak için yırtınıyor. Diğeri ise Zoro'nun son ulaşacağı mertebe. Gayet bariz.

Kaldıki Ryuuma'nın ana karakter olduğu Monster serisinin tamamen One Piece'e geçtiğine dair bir veri var mı? Yok. Benzerlikler var sadece. Mesela ben Op'ta Ryuuma'ya kral dendiğini duymadım. İkisinin kılıçları farklı. Monsterda da Wano yoktu galiba. Anlayacağın Ryuuma Monsterdaki hali ile karşımıza çıkmayabilir.

Düzeltiyorum. Ryuuma Monsterdaki hali ile karşımıza çıkmayacaktır.
Sen Zoro için art niyetle böyle düşünüyorsun. Troll bambaşka bir şey. Oda Keshin asistan Ryuuma samuray Japonya Zoro-Lufy karışımı biri gibi bir çok etken var. Konu Zoro olmasa kabul edeceksin, buradan yanlı olduğun anlaşılıyor ve bu çok saçma. Roger en iyiyse Luffy de onu geçemesin o zaman, ki Roger hasta falandı içeriğini bilmesekte. Garp meyvesiz biri. Wb ona denk. Roger bile bana kalırsa kendinden güçlü olabilecekken her türlü ondan güçlü birileri vardır.
Kutsallardan çok güçlü adam çıkacak diyenler troll o zaman.
Kaido en güçlü olamaz mı?

İki seriyi bağlarsa ne yapacaksın.

Kusura bakmada kişiliği luffy, tipi ikisi olan birine en güçlü derim. Resmen <Ryuuma'yı ikiye bölüp Lufy ve Zoro'yu oluşturmuş.
Joy boy en güçlü diyen niye diyor? Troll olduğu için mi? Noland var daha.

Bu D.'ler yıkıldıysa kutsallarda daha güçlü birileri çıkamaz mı? Geçmişteki D. olanlar daha güçlü olamaz mı?

Seri korsanlık üstüne değil, macera üstüne. Gemi ile kafasına göre gezene korsan diyorlar. Dünyayı gezmiş biri insanlarla vs atmış namı her yerde yayılmış ama güçsüz mü olacak?

Alakasız ama günümüzde ünlü birisi, orta çağda yaşamış birinden her türlü güçlüdür diyorsun. Nerden biliyorsun? Ryuuma'nın zamanında güçlü birilerinin olmadığı. Op'de 1000 yıldır herkes zayıf güçsüzdü sonra Roger geldi korsanlık çıktı, insanlık zirve mi yaptı? Roger'dan birisi güçlü olamazdı demek, sonrada olamaz anlamına geliyor. Şimdi korsanlık daha yaygın, belki bu çağda Wb-Roger'ı aşacak gibi bir sürü kişi çıkacak? Herkes macera yaşayıp ilerliyor aynı Roger ve Wb gibi. Roger bir basamak, sembol yani.

Biraz Naruto'ya girelim. Babası nerde, Hashi ve Madara nerde?

Her şeye rağmen Ryuuma en olmak zorunda değil. Belki en fazla bir amiral edecek biriydi ama öyle düşünenler özgürdür.

1. Seride ejderhalar efsane olarak görülüyor. Zoro çakma ejderi görünce çok şaşırıyor ve aynı sayıda efsane olduğundan bahsediliyor. Yani Ejderlerin var olduğuna bile inanmıyorlardı.

2. Luffy eğitim aldığı adada G4 ile bile zarar veremediği canavarların olduğundan bahsetti. Daha sonra bunları yola getirdiği için G5i bulduğuna inanıyor çoğu kişi.

3. Ejderha gibi efsane kabul edilen bir yaratık luffynin adasındaki canavarlardan daha mı az güçlüdür? Bunu düşünmek pek mantıklı gelmiyor bana. Luffy bile ejderi görünce şaşırıyor.

4. Zoro çakma ejderi en güçlü tek kılıç tekniği ile kesti. Shi shi sonsonun ne kadar güçlü olduğunu hepimiz biliyoruz.

5. Ryuuma, GERÇEK bir ejdere tek atmıştır. Gerçek bir ejderin derisinin luffynin g4 ile çizik bile atamadığı yaratıklardan güçlü olduğu barizdir bence ki efsane olarak anabilelim. Japon kültüründe ejder en kuretli canavarların başında gelir.

6. Ryuuma ejderi isimsiz normal bir saldırı ile kesiyor. Zoro ise shi shi sonson gibi son derece ciddi bir atakla kesiyor.

7. Demekki ryuumanın normal kılıç savuruşu bile zoronun en güçlü tek kılıç saldırısından daha güçlü. Zoronun normal kılıç savurmasının shishi son son gücünde olduğunu düşünün. Ortada ne vista kalır başkası. Ama ryuuma bu değil.

8. Ryuumanın normal bir kılıç savuruşu bile luffynin G4 saldırısı ile çizik atamadığı canavarlardan daha güçlü olan ejderi 2ye bölüyor. Luffy G5 ile bu canavarlara tek atmış olsa, ryuumanın normal isim bir kılıç savuruşu bile G5den daha yıkıcı. Keskinliği ise shishi sonsondan da keskin. Bir bakıma luffynin G5 ile kestiğini düşünün. Hah işte ryuuma onu kılıç savurarak yapıyor.

9. Ryuuma dünyan en güçlü savaşçı ruhuna sahip adamı. Wanodan çıkmış ve dünyayı gezmiş. Bazı arkadaşlar wanodan çıkmadı diyor adam çıkmış. Wanodan çıkmamış olsa herkes tanırdı o köyde onu :)

Kısacası ryuuma hayvan ötesi bir güce sahip. Eğer ejderler one piece dünyasında en güçlü canavarlar ise, ryuuma kesinlikle tek bir kılıç savuruşu ile g4ün çizik bile atamadığı canavardan daha güçlüsünü kesmiştir. Ki böyle olması da mantıklıdır ki ejder kestiği için efsane olsun. Ejder çok güçlü veya en güçlü yaratık olmasa ejder kesmek neden bu kadar önemli olsun?
Benim aklımdan geçeni yazmışsın :) @Izuku Midoriya sana bunu yazacaktım. Ayrıca söyle düşün Bruce Lee döneminin zirve adamıydı. Ondan önce yaşayıp ondan güçlü olan hiç kimse yok muydu sence? Roger için de aynı şey geçerli. Ama ben ryuuma Rogerı yener demedim. Şu anki zirve olan ve büyük ihtimalle Roger dan güçsüz olan kaidou ile KAPIȘIR BELKİ DE YENER dedim.

Bir ejder üzerinden neler neler söylemişsin, sanki Mihawk o ejderi kesemez de Ryuuma kestiği için daha iyi. O G4 yetmedi, G5 çıkardı olayını yanlış yorumlamışsın, orada Dof'a ilk vurduğu saldırıdan bahsediyor. Rayleigh "öyleyse daha iyi bir saldırı bulmalısın" diyor ve ardından King Kong Gun'u gösteriyor zaten.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık