Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shanks (Güncel) vs. Kaido (Wano)

Kim kimin hakkından gelir?

• Shank

Kullanılan: 33 63.5%
  • Kaidou

Kullanılan: 16 30.8%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 3 5.8%

• Kullanılan toplam oy
    52
Birader adamla düello attıkları zaman gençlik zamanları yani ikisinde de ünvan falan yok.Shanks kolu kaybedince bırakıyorlar düello atmayı.Sonrasında olanlar oluyor zaten dalga mı geçiyorsunuz ya.Mihawk posteri göstermeye geldiğinde yine düello atmaya mı geldin yoksa diyor Shanks, o sırada ikisinde de ünvan var işte.Genç hallerinde tekrar soruyorum Mihawkın elinde ünvan var mı yok mu?Shanksı yendi diye geçen bir bilgi var mı yok mu?Bırakalım artık masal anlatmayı.Shanks tek başına şiki olamaz mı? Ahahshfhfjfkshshhfjfj Ya Allah aşkına bana yazma bi daha bu yazdığından sonra seni artık dikkate bile almam.
Bu senin yorumun, ikisinde de ünvan yok yorumu. Manga‘da böyle bir şey yok. Shanks kolu kaybedinceye kadar Yonko’ymuş zaten. Yonko Şanks’tan üstün o zaman. Sonrasında olanlar neymiş, balığa kol verdikten sonra Mihawk’ı geçiyor mu Shanks? O sırada ikisinde de ünvan var olayı da senin uydurman. O sırada sadece Mihawk’ta bu ünvan var, zaten mantıken 2 tane en olamaz. Genç halinde var mı yok mu, onu geçeceksin, ben ne bileyim genç hallerini, açıklananı yorumluyorum ben. Açıklanana göre prime zamanlarında Mihawk en güçlü kılıç ustası, Şanks ise değil. Şanks’la düello yaptılar mı, yaptılar. En güçlü Mihawk mı, Mihawk, daha neyi uzatıyorsun? Genç veya prime fark eder mi?

Şanks tek başına Şiçi olabilir miydi bilmiyorum ama Yonko olamazdı.

O zaman Mihawk dünyadaki herkesi keser en güçlüsü o.Wbden Kaidodan Bmden hepsinden güçlü.Mihawkın ünvanı varken Wbde patates satıcısı ünvanı mı vardı?Sirk var ortada ama sirkin yıldızları yine kılıç koklayıcılarının yazdıkları.
Senin kafa Mihawk'la Wb'yi, Bm'yi aynı kefeye koyacak kadar bilgisizse sana bir şey anlatamayız zaten kral. Sen üstüne alınma.

Senin kafa Mihawk'la Wb'yi, Bm'yi aynı kefeye koyacak kadar bilgisizse sana bir şey anlatamayız zaten kral. Sen üstüne alınma.
Neden birinde bisento var diğerinde kılıç üstelik zırvalamalarına göre kılıç ustası tam paket diyorsun yani ayrı kategorilere sokmuyorsun her türlü gücü kılıç ustalığında birleştirdin.Yani Shanks en güçlü yonkou bile olsa tüm özellikleri en güçlü bile olsa senin için kılıç ustası ve Mihawktan zayıf oluyor.Diğer tüm özellikleri yok olmuş gitmiş anlamı kalmıyor.Bu durumda senin kafa hangi türlü çalışıyor?Daha ne yazdığının farkında değilsin bay çok bilmiş Zkkcı.

Son düzenleme:
Niye Kaidoyu savunanlar sürekli seride gösterilene bakın siz varsayımlar üstünden gidiyorsunuz diyerek savunma yapıyor?

Seride gösterilenlere bakacak olursak Roger-Xebec-WB-Garp bu serinin zirveleri o zaman.

Seride amiral aldığı gösterilen kişilerden biri Xebec (eğer One Piece Film Z'yi sayarsak orada da birisi var)
Kaido açık bir şekilde Roger'ın hakisi ile dünyaya diz çöktürdüğünü söylüyor, çoğu kişi tüm adaları gezdi o bi kaşif vs. diyor fakat koskoca Kaido böyle bir şey demiyor. Akıl tutulması gerçekten.
WB ise Roger ile yan yana çizilen bir adam demek ki birbirine eşit güçteler.
Garp'ın da sürekli Roger'a denk olduğu söylenildi.

Yok Kaido şu kadar saldırıya dayandı, yok şöyle oldu yok böyle oldu gibi şeyler geliyor. Tamam da herif tank, hasar almak ona koymaz onun dövüş tarzı o, diğer adamlar neden bunu yapsın ki? Diğerleri hızıyla, esnekliğiyle vs. saldırılardan kaçınır ve ona göre dövüşür.

Bu adamların Kaido'yu indirebilecek saldırısı yok ki diyorsunuz. Yıllar önce Luffy Kaido'yu indirecek deseler nasıl olacak ya, Luffy'nin düzgün saldırısı bile yok vs. derdiniz. O kadar tanrısal çizgi filmsel şeylere rağmen Kaido'nun yenildiği şey çok daha büyük bir yumruk ve lav oldu. Ezkaza Roger ile Kaido'nun dövüştüğü bir durum olsa yazar Roger'ın hiç görmediğimiz yeteneklerini kullandırıp Kaido'yu öldürtemez mi? Zoro bile kılıç darbeleri ile Kaido'ya zarar veriyordu etmeyin gözünüzü seveyim

Bu senin yorumun, ikisinde de ünvan yok yorumu. Manga‘da böyle bir şey yok. Shanks kolu kaybedinceye kadar Yonko’ymuş zaten. Yonko Şanks’tan üstün o zaman. Sonrasında olanlar neymiş, balığa kol verdikten sonra Mihawk’ı geçiyor mu Shanks? O sırada ikisinde de ünvan var olayı da senin uydurman. O sırada sadece Mihawk’ta bu ünvan var, zaten mantıken 2 tane en olamaz. Genç halinde var mı yok mu, onu geçeceksin, ben ne bileyim genç hallerini, açıklananı yorumluyorum ben. Açıklanana göre prime zamanlarında Mihawk en güçlü kılıç ustası, Şanks ise değil. Şanks’la düello yaptılar mı, yaptılar. En güçlü Mihawk mı, Mihawk, daha neyi uzatıyorsun? Genç veya prime fark eder mi?

Şanks tek başına Şiçi olabilir miydi bilmiyorum ama Yonko olamazdı.
Mangada öyle birşey yok diyorsan olan kısmını atacaksın bana.Benimki yoksa seninki var demektir.Evet bekliyorum.Shanks ile düello atarken Mihawk en iyi kılıç ustası mıydı?Shanksı yendiğini gösteren bir panel var mı?Benim yorumumsa senin kanıtlarını sunman lazım.Dediğim gibi Shanks şiki olamaz diyen birisiyle daha fazla ciddiye almam.Seni ripır kankan ile aynı kefede tutarım bu saatten sonra.

Neden birinde bisento var diğerinde kılıç üstelik zırvalamalarına göre kılıç ustası tam paket diyorsun yani ayrı kategorilere sokmuyorsun her türlü gücü kılıç ustalığında birleştirdin.Yani Shanks en güçlü yonkou bile olsa senin için kılıç ustası ve Mihawktan zayıf oluyor.Diğer tüm özellikleri yok olmuş gitmiş anlamı kalmıyor.Bu durumda senin kafa hangi türlü çalışıyor?Daha ne yazdığının farkında değilsin bay çok bilmiş Zkkcı.
8-10 yılda anlayıp da kavrayamadığın şeyi ben nasıl anlatayım şimdi sana Lukluk ? Sen bildiğin gibi devam et boşver.

8-10 yılda anlayıp da kavrayamadığın şeyi ben nasıl anlatayım şimdi sana Lukluk ? Sen bildiğin gibi devam et boşver.
Boş yapacaksan laf çarpma anlayamadın yok senin kafan bilgisiz gibi kelimeler kullanmaya devam edeceksen söyle bilelim.Sen her eline kılıç tutanı kılıç ustası yaparsan Bm elinde patates mi soğan mı taşıyor?Wb'nin bisentosu ne olarak geçiyor?Bırakalım masalları.İşine geleni kılıç ustası yap işine gelmeyeni onlar aynı kefede değil de.Adamın 10 tane yeteneği üstün olsa bile kılıç ustalığında zayıfsa mağlup güçsüz moduna sokup Mihawkı bunlardan güçlü tutmuyor musun?

Mangada öyle birşey yok diyorsan olan kısmını atacaksın bana.Benimki yoksa seninki var demektir.Evet bekliyorum.Shanks ile düello atarken Mihawk en iyi kılıç ustası mıydı?Shanksı yendiğini gösteren bir panel var mı?Benim yorumumsa senin kanıtlarını sunman lazım.Dediğim gibi Shanks şiki olamaz diyen birisiyle daha fazla ciddiye almam.Seni ripır kankan ile aynı kefede tutarım bu saatten sonra.
Manga’da olan; Şanks ve Mihawk eskiden (Şanks kolunu kaybetmeden önce) düellolar yapıyormuş. Daha sonradan öğrendik ki o zamanlar (kolu kaybetmeden önce) Şanks Yonko imiş. Bu düellolar olduğu halde biz Şanks’a değil Mihawk’a bugün En diyoruz. Bunlar manga’da geçen, senin de bildiğin şeyler. Şanks’a değil de Mihawk’a en güçlü denildiğine göre Mihawk > Şanks çıkarımı yapabiliriz.

Şanks şiçi olabilir miydi tek başına, yoksa yolculuğunun başında kafadan kurşun yiyip ölür gider miydi? Mihawk’ın aksine Şanks senelerce tayfası tarafından korunup Yonko olmuş biri. Yonko olacak güce tek başına Mihawk gibi ulaşabilir miydi? Bebeklikten büyüyene kadar Roger korsanlarının himayesinde büyüyor, sonra kendine tayfa kurup öyle ilerliyor. Sence bu eleman yalnız başına Şiçi veya Yonko olabilir miydi?

Ayrıca Şiçi olan ezik falan mı oluyor? Ne bu Şiçilik seviyesini yermeye çalışmalar. Şanks’a bugün teklif gitse, şanks kabul etse, o da şiçi olur. Hükümetle işbirliğini kabul eden korsanlar Şiçi oluyorlar. Mihawk denizcilerle uğraşmaktan bıktığı için şiçi olup keyfine bakıyor. Yoksa adam tek tabanca takılan Yonko.

Manga’da olan; Şanks ve Mihawk eskiden (Şanks kolunu kaybetmeden önce) düellolar yapıyormuş. Daha sonradan öğrendik ki o zamanlar (kolu kaybetmeden önce) Şanks Yonko imiş. Bu düellolar olduğu halde biz Şanks’a değil Mihawk’a bugün En diyoruz. Bunlar manga’da geçen, senin de bildiğin şeyler. Şanks’a değil de Mihawk’a en güçlü denildiğine göre Mihawk > Şanks çıkarımı yapabiliriz.

Şanks şiçi olabilir miydi tek başına, yoksa yolculuğunun başında kafadan kurşun yiyip ölür gider miydi? Mihawk’ın aksine Şanks senelerce tayfası tarafından korunup Yonko olmuş biri. Yonko olacak güce tek başına Mihawk gibi ulaşabilir miydi? Bebeklikten büyüyene kadar Roger korsanlarının himayesinde büyüyor, sonra kendine tayfa kurup öyle ilerliyor. Sence bu eleman yalnız başına Şiçi veya Yonko olabilir miydi?

Ayrıca Şiçi olan ezik falan mı oluyor? Ne bu Şiçilik seviyesini yermeye çalışmalar. Şanks’a bugün teklif gitse, şanks kabul etse, o da şiçi olur. Hükümetle işbirliğini kabul eden korsanlar Şiçi oluyorlar. Mihawk denizcilerle uğraşmaktan bıktığı için şiçi olup keyfine bakıyor. Yoksa adam tek tabanca takılan Yonko.
Aynen aynen neler yapmışlar ya vah vah:byee:

Beyler 2 dakika saçmalamayın 🙂

Mihawk kılıç açısından üstün Shanks total güç diye bir saçmalık olamaz. X karakter kılıç ustası ise komple pakettir. Bu işin gözlem hakisi üstünü, silahlanma hakisi üstünü falan yok. Sizin dediğiniz türlüsü Buggy'nin düzenlendiği sirk yarışmasına döner iş.
Kılıç ustalığı ile haki kavramları ayrı şeyler zoro haki kullanamazkende kılıç ustasıydı kılıç yeteneği dediğimiz şey hakiyle paralel deil yani haki olmadanda kılıç ustası olursun şuan shanks ile mihawkın eldeki doneleri şunlar.

Cross guildin ödülü açıklanırken wss mihawk shankstan bile daha iyi kılıç yeteneklerine sahip diye övüldü eğer senin dediğin gibi bir total güç olsaydı mevzu mihawk shankstan bile daha güçlü denirdi

Yani sonuç şu mihawk kılıç yeteneği olarak shankstan daha iyi ama shanksta çok yetenekliki mihawkı shankstan bile daha iyi diye övüyorlar

Total güç olarak featlere bakarsak shanks denen adam coc salarak amiral bayıltıyor tek bir kılıç saldırısı ile 3 milyarlık kidi ve sağkolu killerı tekliyor bunların üstüne rogerın tekniklerini taklit edebiliyor ve bu tekniği gemide ray gaban bile taklit edemez diyor oda sbs de

Bide bu ikilinin gençlik yıllarında duello attıklarını biliyoruz ne shanks yonko idi nede mihawk muhtemelen güncel haline denk deildi shanksın o dönemki hali harald dövüşündeki versiyonuna denk geliyor mihawkta o dönem harald dövüşündeki shanksa denk muhtemelen sonrasında biri yonko oldu dieri buggyi yonko yapan güç oldu

Eldeki donelere bakınca shanksın üstün olduğunu söylemek yanlış olmaz diye düşünüyorum ben sizin düşünceleriniz nedir ?

@büyük korsan kaidou @Lucky Luke @sinsikurt @Sōji Okita

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık