Bu senin yorumun, ikisinde de ünvan yok yorumu. Manga‘da böyle bir şey yok. Shanks kolu kaybedinceye kadar Yonko’ymuş zaten. Yonko Şanks’tan üstün o zaman. Sonrasında olanlar neymiş, balığa kol verdikten sonra Mihawk’ı geçiyor mu Shanks? O sırada ikisinde de ünvan var olayı da senin uydurman. O sırada sadece Mihawk’ta bu ünvan var, zaten mantıken 2 tane en olamaz. Genç halinde var mı yok mu, onu geçeceksin, ben ne bileyim genç hallerini, açıklananı yorumluyorum ben. Açıklanana göre prime zamanlarında Mihawk en güçlü kılıç ustası, Şanks ise değil. Şanks’la düello yaptılar mı, yaptılar. En güçlü Mihawk mı, Mihawk, daha neyi uzatıyorsun? Genç veya prime fark eder mi?Birader adamla düello attıkları zaman gençlik zamanları yani ikisinde de ünvan falan yok.Shanks kolu kaybedince bırakıyorlar düello atmayı.Sonrasında olanlar oluyor zaten dalga mı geçiyorsunuz ya.Mihawk posteri göstermeye geldiğinde yine düello atmaya mı geldin yoksa diyor Shanks, o sırada ikisinde de ünvan var işte.Genç hallerinde tekrar soruyorum Mihawkın elinde ünvan var mı yok mu?Shanksı yendi diye geçen bir bilgi var mı yok mu?Bırakalım artık masal anlatmayı.Shanks tek başına şiki olamaz mı? Ahahshfhfjfkshshhfjfj Ya Allah aşkına bana yazma bi daha bu yazdığından sonra seni artık dikkate bile almam.
Şanks tek başına Şiçi olabilir miydi bilmiyorum ama Yonko olamazdı.