Üye silindi 789
Müebbet Muhabbet
Disket Kutusu
Kamusal Mizah
Disket Kutusu
Kamusal Mizah
Kamusal Mizah ve Müebbet Muhabbeti biliyorum, ikisi de güzel ortadakine bir bakayım o zaman .dMüebbet Muhabbet
Disket Kutusu
Kamusal Mizah
Oyun kanalı. Pek bir eğlence yok. Sinan Akkol'u severim ve takip ederdim dergi zamanlarından. Keyifli geliyor sohbetleriKamusal Mizah ve Müebbet Muhabbeti biliyorum, ikisi de güzel ortadakine bir bakayım o zaman .d
Hoaydaaa...Çoğunu bilmiyorum da Erlik, Efe Aydal ve Diamond Tema...
Umarım kendini olumsuz yonde sorguladıgın zamanlarda "Ah boylesi insanlar da varmıs" demek icin izliyorsundur![]()
Bazı konularda bu içerik üretici şahısların fazlasıyla saçmaladıklarına inanıyorum. Diğer konulardaki fikirlerine bir şey diyemem ikisi galiba teoloji alanına yoğunlaşmış isimler. Beni ilgilendiren konular değil. Fikirlerine saygı duymam icap eder. Öyle yapıyorum.Hoaydaaa...
Yok bea ne alınması en azından kendi adımaBazı konularda bu içerik üretici şahısların fazlasıyla saçmaladıklarına inanıyorum. Diğer konulardaki fikirlerine bir şey diyemem ikisi galiba teoloji alanına yoğunlaşmış isimler. Beni ilgilendiren konular değil. Fikirlerine saygı duymam icap eder. Öyle yapıyorum.
Bu mesajım biraz saçma olmuş farkındayım. Siz onların fikirlerine tümüyle katılıyor olabilirsiniz. Bu hususta bir şey yapamam. Eğer bu mesajı görüp alınan olduysa en içten duygularımla onlardan özür dilerim.