Bundan daha önemli bir konu yok.seri bitecek tartışılan konuya bak
Bundan daha önemli bir konu yok.seri bitecek tartışılan konuya bak
knk Sanji daha Gin'i yenemedi seri başı sence luffy'den güçlü olma ihtimali var mı?Zoro net olarak daha güçlüydü. Morgan'ı indiren Zoro'ydu. Diğer baş düşmanları da net olarak yenerdi ancak rol çalmak istemedi. Tevazu ile yoğrulan Zoro kılıcın yolundan gittiği için dünyevi mevki makam kavgalarından uzak. Yok kaptanmış, yok sağ kolmuş, yok ykbilmemkaçmış, bunları Zoro'ya deseniz güler geçer.
Öte yandan Sanji de Lufi'den daha güçlüydü. Çünkü mangaya girdikten hemen sonra Zoro ile eşit resmedildi. Zoro Lufi'den güçlü olduğu için Sanji de Lufi'den güçlü olmuş oluyor.
Nami ile Usopp Lufi'den güçlü değillerdi. Sıralama yaparsak başlangıç için: Zoro = Sanji > Lufi > Nami > Usopp.
Sanji Lufi'den daha güçlü bir profil çizmedi, ben de Sanji Lufi'den daha güçlü demek istemezdim ama Zoro = Sanji olduğu için Zoro da Lufi'den güçlü olduğu için Sanji > Lufi oluyor, yapacak bir şey yok.knk Sanji daha Gin'i yenemedi seri başı sence luffy'den güçlü olma ihtimali var mı?
Zoro'nun luffy'den Two piece'de bile güçlü olma ihtimali yokSanji Lufi'den daha güçlü bir profil çizmedi, ben de Sanji Lufi'den daha güçlü demek istemezdim ama Zoro = Sanji olduğu için Zoro da Lufi'den güçlü olduğu için Sanji > Lufi oluyor, yapacak bir şey yok.
Zoro One Piece'de Lufi'den daha güçlüyse Two Piece'de Lufi'den iki kat daha güçlü olmaz mı?Zoro'nun luffy'den Two piece'de bile güçlü olma ihtimali yok
aynen öyle hatta yön duygusuna da sahipZoro One Piece'de Lufi'den daha güçlüyse Two Piece'de Lufi'den iki kat daha güçlü olmaz mı?