Düşünen adamı güçsüz görüyor TC halkiTam hatırlamıyorum neden açtığımı Sengoku ezik fikir adamı laflarına kızıp açmıştım galiba bakalım ne diyecekler Jack’e aldıracaklar mı diye.Fikir adamı dönemleri forumdan beklenirdi.![]()
Hah işte tam olarak bu yorumlardan dolayı forumda açılabilir bir vs gibi gelmiş olabilir.Eşşeğe zarar veremeyen jack la kapışacak ha![]()
Sonra amiralci olmuş doğru yola geçmişHah işte tam olarak bu yorumlardan dolayı forumda açılabilir bir vs gibi gelmiş olabilir.![]()
Aynen o yüzden. Bir çeviride öyle geçiyordu. Ama vız da öyle bir şey yoktu tabii. Bir de 1 milyar ödülü ilk o zaman duyduk. O zamanlar en yüksek ödül Ace'in 550 milyon berilik ödülüydü. Jack bu kadar ödülü varsa sağ koldu herhalde denmişti.Jack, o zamanlar sağ kol sanılıyordu herhalde onun etkisi. Her türlü kötü oylama tabii.![]()
Hatırlıyorum büyük bir şoktu.Aynen o yüzden. Bir çeviride öyle geçiyordu. Ama vız da öyle bir şey yoktu tabii. Bir de 1 milyar ödülü ilk o zaman duyduk. O zamanlar en yüksek ödül Ace'in 550 milyon berilik ödülüydü. Jack bu kadar ödülü varsa sağ koldu herhalde denmişti.