Yanlış bir ifade şekliydi sanırım.İkisi ayrılmaz bir parça ama.Sadece senaryonun iyi olması da yetmez.
Bunun koreografisi var mizanseni var sanat yönetimi ve oyuncu yönetimi var.Var da var yani.Senaryo çok iyi diye çektir şimdiki Marvel yönetmenlerine bakalım eli yüzü düzgün bir film çıkacak mı ?

Ben diğer şeylere önemsiz demiyorum, hakeza kimsenin tek bir şeyi önemli bulup, gerisini boşverdiğini düşünmüyorum. Biz sadece hangisi ilk öncelik olarak konuya bakıyoruz.
Oyuncular mı istemiş? Bütün oyuncular şikayetçi değil miydi yahu senaryodan?Senaryoyla da ilgili değil. Tümüyle sıkıntı tüm ekipteydi. HBO ve Martin sezonun daha uzun olmasını istemiş. Oyuncularla, o diğer iki arkadaş kısa kesmek istemişler. Senaryoyu sıkıştırmışlar. Yoksa kitabın yazarı kendi diyor dizidekinden çok da farklı bir sonu olmayacak diye. Sen olan bir şeyi sıkıştırırsan tabii kötü olur.
Benim bildiğim serinin kısa olmasının sebebi senaristler.
Kaldı ki hikayenin kısa olacağı en başından belli bile olsa, senaryonun tamamen kitaptan ayrılması sonrasında başlıyor zaten kırılma. Bütün o sıkıştırma bundan önce de vardıysa madem, neden izleyiciler ilk sezonlardan da şikayetçi olmadılar da son iki sezon o kadar topa tutuldu?
Yani sıkıntı madem tüm ekipteydi, biz bunu neden sadece son sezonlarda gördük?