Üye silindi 1004
Yönetmen ve editör önemlidir. Ayrıca senaryo abartıldığı kadar önemli değildir. Sinema görsel sanattır metne indirgenemez.
Yönetmen ve editör önemlidir. Ayrıca senaryo abartıldığı kadar önemli değildir. Sinema görsel sanattır metne indirgenemez.
Rezalet senaryoyu kurtaran yönetmen çok gördük. Rezalet bir yönetmeni kurtaran senaryo daha yok. Bu gayet yeterli bence.
Sanat dediğin şeyin altı boşsa onu ne yapacaz?
@Notanymore Hitchcock sürekli ucuz romanlardan, yani dandik senaryolardan şaheser yaratıyor. :/Rezalet senaryoyu kurtaran yönetmen çok gördük. Rezalet bir yönetmeni kurtaran senaryo daha yok. Bu gayet yeterli bence.
Ben öyle derin analiz yapmıyorum. Hoşuma gitmesine bakıyorum. Berbat olmasına rağmen art arda izlediğim çok film var. Özellikle çocukken izlediğim filmler meselaÖyle yapmamızın tek sebebi casual izleyici olmamız En etkili olanı tartışıyoruz. Çok iyi oyuncuların oynadığı kötü, hatta korkunç film örnekleri bu konuda bizi yeterince aydınlatabilir
O bende de aynı yav. Diyorum ya biz "casual" izleyiciyiz diyeBen öyle derin analiz yapmıyorum. Hoşuma gitmesine bakıyorum. Berbat olmasına rağmen art arda izlediğim çok film var. Özellikle çocukken izlediğim filmler mesela
Böyle bir cevabın geleceğini tahmin ediyordum. 90 ortası 00 başı kafa açan bol plot twistli filmlerin harika olduğunu düşünmek. Aralarında iyi olanlar var fakat öyle ağım şahım bir olayı yok hiçbirinin. İzleyici şaşırdığı ve bir düzine toplumsal eleştiri olduğu için gaza gelip beğeniyor. Akasya Durağı ve tost makinesi örneği gereksiz karikatürize olmuş. Ayrıca Tarantino, Nolan kim? Facebook’daki sinema sayfalarının yönetmeni onlar.Fight Club'ı tost makinesiyle çekseniz izlerim; Akasya Durağı'nı Tarantino, Nolan, Kubrick, Scorsese kafa kafaya verip çekse yüzüne bakmam.