Sonuç? Ona bakarsan adam beyaz başladı avantajlı başlıyor zaten kazanç konumu sattı diyelim sdıphspıdhvı. Adam karşısındaki kişinin ondan iyi olduğunu kabullenmiş durumda istediği kadar önde olsun psikolojik olarak geride ki ilk maçta da gördük avantajlı konumu nasıl batırdığını (Carlsen göremedi ama):d ama berabere konumu sattı.
2 büyük troll maç yapıyor ve biz en büyük trolü destekliyoruz.Seyirciler birkaç tane daha zevkli oyun izlesin, bu efsane eşleşmeye biraz daha şahit olsun diye matları görmezlikten gelerek maçı uzatmaya götürmeye çalışan halkın adamı Carlsen dururken, "bitsin de gidelim artık" düşüncesiyle önde olduğu konumlarda saçmalayarak maçı bitiren Naka'yı desteklemeniz çok üzücü.![]()
Ya ben böyle bir final hiç beklemiyordum. Nakamura kazanır dedim öndeydi ne berabere ne kazanabildi o baya üzücü oldu.Sonuç? Ona bakarsan adam beyaz başladı avantajlı başlıyor zaten kazanç konumu sattı diyelim sdıphspıdhvı. Adam karşısındaki kişinin ondan iyi olduğunu kabullenmiş durumda istediği kadar önde olsun psikolojik olarak geride ki ilk maçta da gördük avantajlı konumu nasıl batırdığını (Carlsen göremedi ama)
Senin beğenmediğin o Carlsen sırf armageddon izleyelim diye şimdi nasıl vezir fedası yapacak, izle bakalım o zaman.2 büyük troll maç yapıyor ve biz en büyük trolü destekliyoruz.
Bir de Carlsen egemen bir satranç topluluğu istemiyoruz
Tam da beklediğim gibi oldu benim. Naka kazansın istiyordum ama kazanamayacağını biliyordumYa ben böyle bir final hiç beklemiyordum. Nakamura kazanır dedim öndeydi ne berabere ne kazanabildi o baya üzücü oldu.