Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Satranç

Seyirciler birkaç tane daha zevkli oyun izlesin, bu efsane eşleşmeye biraz daha şahit olsun diye matları görmezlikten gelerek maçı uzatmaya götürmeye çalışan halkın adamı Carlsen dururken, "bitsin de gidelim artık" düşüncesiyle önde olduğu konumlarda saçmalayarak maçı bitiren Naka'yı desteklemeniz çok üzücü. :(

Vezir f4 neden oynamadı
vezir takası yapmazsa atın düşme ihtimali vardı o da olmasaydı tehlikeyi uzaklaştırmış oluyordun

:d ama berabere konumu sattı.
Sonuç? Ona bakarsan adam beyaz başladı avantajlı başlıyor zaten kazanç konumu sattı diyelim sdıphspıdhvı. Adam karşısındaki kişinin ondan iyi olduğunu kabullenmiş durumda istediği kadar önde olsun psikolojik olarak geride ki ilk maçta da gördük avantajlı konumu nasıl batırdığını (Carlsen göremedi ama)

Seyirciler birkaç tane daha zevkli oyun izlesin, bu efsane eşleşmeye biraz daha şahit olsun diye matları görmezlikten gelerek maçı uzatmaya götürmeye çalışan halkın adamı Carlsen dururken, "bitsin de gidelim artık" düşüncesiyle önde olduğu konumlarda saçmalayarak maçı bitiren Naka'yı desteklemeniz çok üzücü. :(
2 büyük troll maç yapıyor ve biz en büyük trolü destekliyoruz.
Bir de Carlsen egemen bir satranç topluluğu istemiyoruz

Sonuç? Ona bakarsan adam beyaz başladı avantajlı başlıyor zaten kazanç konumu sattı diyelim sdıphspıdhvı. Adam karşısındaki kişinin ondan iyi olduğunu kabullenmiş durumda istediği kadar önde olsun psikolojik olarak geride ki ilk maçta da gördük avantajlı konumu nasıl batırdığını (Carlsen göremedi ama)
Ya ben böyle bir final hiç beklemiyordum. Nakamura kazanır dedim öndeydi ne berabere ne kazanabildi o baya üzücü oldu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık