Bu değil bence ya Puding yakıştıramadım.Bu avatar pek olmadı sanki.Başka fotoğrafı da yok ama. Yine de gelin bu güzel bayan olacağından ileride bol bol fan art yapılır.

Bu değil bence ya Puding yakıştıramadım.Bu avatar pek olmadı sanki.Başka fotoğrafı da yok ama. Yine de gelin bu güzel bayan olacağından ileride bol bol fan art yapılır.
İç güveysi olur. Ezer dururlar artık.Sanki iç güveysi mi olur, ayrı eve mi çıkar acaba?
Ben hala bunu istiyorum.Hayaller
![]()
+1Ben hala bunu istiyorum.![]()
Her türlü evlenecek diyorsun yani.Bu konuda bir yandan trolleyeceğini diğer yandan yok yok trollemeyecek diye düşünüyorum. Çok kararsızım. Oda her halükarda şaşırtacak gibi. Big Mom çirkin. Kızları da çirkin diye düşünüp çirkin bir kızlada ( burda çirkinlikten kasıt lola tarzında) evlendirilebilir. Aksine bizi şaşırtacak şekilde çok güzel bir kızıyla da evlendirilebilir.
![]()
Bilmiyorum aslında. Ama senaryo güzel bir yere kayıyor gibi.Her türlü evlenecek diyorsun yani.![]()
Sanji Big Mom'ı böyle hayal ediyor. Kızını da güzel hayal eder bu yüzden. Evliliği bu yüzden kabul edebilir.Bu konuda bir yandan trolleyeceğini diğer yandan yok yok trollemeyecek diye düşünüyorum. Çok kararsızım. Oda her halükarda şaşırtacak gibi. Big Mom çirkin. Kızları da çirkin diye düşünüp çirkin bir kızlada ( burda çirkinlikten kasıt lola tarzında) evlendirilebilir. Aksine bizi şaşırtacak şekilde çok güzel bir kızıyla da evlendirilebilir.
![]()