Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Sanji'nin Düğünü

Sanji'nin düğününde ne takacaksınız?

• Kullanılan toplam oy
    103
Bu konuda bir yandan trolleyeceğini diğer yandan yok yok trollemeyecek diye düşünüyorum. Çok kararsızım. Oda her halükarda şaşırtacak gibi. Big Mom çirkin. Kızları da çirkin diye düşünüp çirkin bir kızlada ( burda çirkinlikten kasıt lola tarzında :D ) evlendirilebilir. Aksine bizi şaşırtacak şekilde çok güzel bir kızıyla da evlendirilebilir.:D

Bu konuda bir yandan trolleyeceğini diğer yandan yok yok trollemeyecek diye düşünüyorum. Çok kararsızım. Oda her halükarda şaşırtacak gibi. Big Mom çirkin. Kızları da çirkin diye düşünüp çirkin bir kızlada ( burda çirkinlikten kasıt lola tarzında :D ) evlendirilebilir. Aksine bizi şaşırtacak şekilde çok güzel bir kızıyla da evlendirilebilir.:D
Her türlü evlenecek diyorsun yani.:D

Bizimkilerin bu düğün gerçekleşemez diyerek daveti basacakları sahneyi dört gözle bekliyorum. Şu an bile bi gülme geliyo düşününce.

Sanji Big Mom'ı böyle hayal ediyor. Kızını da güzel hayal eder bu yüzden. Evliliği bu yüzden kabul edebilir.
Bu hayalden de yola çıkarak trollenecek gibi. :(

O değil de düğüne bir çok önemli isim de gelecektir değil mi? Yer altından olsun yeni dünyadan olsun önemli isimleri görebiliriz. Yonkoular tebrik için temsilci falan gönderse vs...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık