O olmaz heralde. Sanji kaldırım taşı ısırırken falan. Belki güzel bir kız olabilir. Sanjinin boyun eğeceği. Evire çevire döver falan.Bu olayın Spandam'ı kim olacak acaba?![]()
O olmaz heralde. Sanji kaldırım taşı ısırırken falan. Belki güzel bir kız olabilir. Sanjinin boyun eğeceği. Evire çevire döver falan.Bu olayın Spandam'ı kim olacak acaba?![]()
Olabilir ama. Luffy Bigmom'la dövüşürken "Franky sana güveniyorum. Sanji bekliyor!" dese falan.O olmaz heralde. Sanji kaldırım taşı ısırırken falan. Belki güzel bir kız olabilir. Sanjinin boyun eğeceği. Evire çevire döver falan.
Yok onu Namiye falan demesi lazımOlabilir ama. Luffy Bigmom'la dövüşürken "Franky sana güveniyorum. Sanji bekliyor!" dese falan.![]()
Oldukça iri bir kadın belki kedi gibi tek seferde 15 tane doğuruyordur :/big mom'un da doğurganlığına hayret doğrusu
Zoro ve Robin kadar yakışan ikili var mı seride? En kötü tayfa emekli olduktan sonra evleneceklerini düşünüyorum benAhaha olabilir ama işte Oda onlar maceraya aşık demiş ve olayı bitirmiş. Tayfa için de kimse kimse ile olmayacak bence ama Violet ve Sanji olayı makuldü ama Oda dedi ki Yonkou kızı Puding varken Violet kim dedi.![]()
Robin ile Franky daha uyumlu bence dilberim Zoro Robine mi kaldıZoro ve Robin kadar yakışan ikili var mı seride? En kötü tayfa emekli olduktan sonra evleneceklerini düşünüyorum ben![]()
Robin'e mi kaldı nedir ya :/ Şükretsin.Robin ile Franky daha uyumlu bence dilberim Zoro Robine mi kaldı![]()
Belki de yumurtluyordur.Oldukça iri bir kadın belki kedi gibi tek seferde 15 tane doğuruyordur :/