Aynı fikirdeyim Killer yerine Sanjiyi tercih ederdim ordaHem tayfada ki yeri bakımından hem de Big Mom ile olan husumeti dolayısıyla çatıda olmayı Killer'dan çok daha fazla hak ediyordu. Bari 1000.bölümde bunu yapma ya, Sanji yerine Nami veya Robin karşılaşsa Black Maria ile ne kaybederdik. Oda bozuntusunun saçmalıkları bitmiyor.
Yamato nun yeni nesil hakkında dedikleri sonrası kaido ve big mom ın karşılarındakilerin hepsi süpernova malesef sanji bu büyük yeni nesil kadrosunda bulunmuyorHem tayfada ki yeri bakımından hem de Big Mom ile olan husumeti dolayısıyla çatıda olmayı Killer'dan çok daha fazla hak ediyordu. Bari 1000.bölümde bunu yapma ya, Sanji yerine Nami veya Robin karşılaşsa Black Maria ile ne kaybederdik. Oda bozuntusunun saçmalıkları bitmiyor.
Maalesef öyle. Bir Supernova ittifağı uğruna serinin bel kemiği karakterlerinden birini geri plana atıyor. Ama bu arc içerisinde büyük işler bekliyorum hala kendisinden.Yamato nun yeni nesil hakkında dedikleri sonrası kaido ve big mom ın karşılarındakilerin hepsi süpernova malesef sanji bu büyük yeni nesil kadrosunda bulunmuyor
Umut; fakirin ekmek üzerine sürülmüş nutelladır.Maalesef öyle. Bir Supernova ittifağı uğruna serinin bel kemiği karakterlerinden birini geri plana atıyor. Ama bu arc içerisinde büyük işler bekliyorum hala kendisinden.
Sadece umut etmekten değil. Oldukça fazla sayıda düşman var ve Sanji'nin de hiçbir şey yapmayıp oturacak hali yok herhalde. İlla ki bir aksiyonun içine girecektir, temennim güzel ve keyifli olması.Umut; fakirin ekmek üzerine sürülmüş nutelladır.
Karşısına ciddi bir rakip gelmesi lazım. Sadece ciddi ve derinliği olan. Gücü pek önemli değil. Ben her türlü olduğu gibi kabullendim.Sadece umut etmekten değil. Oldukça fazla sayıda düşman var ve Sanji'nin de hiçbir şey yapmayıp oturacak hali yok herhalde. İlla ki bir aksiyonun içine girecektir, temennim güzel ve keyifli olması.