Madem aynı kattaydı Luffy ordan geçerken neden durdurmadı?Değildi. Hep üst katlarda duruyordu Queen.
Madem aynı kattaydı Luffy ordan geçerken neden durdurmadı?Değildi. Hep üst katlarda duruyordu Queen.
Çünkü virüslü insanları izliyordu. Sence zeminde gibi mi?Madem aynı kattaydı Luffy ordan geçerken neden durdurmadı?
Mantıklı aga tamamdır benim dikkatsizliğimÇünkü virüslü insanları izliyordu. Sence zeminde gibi mi?
![]()
Sanji ike aynı katta ama farklı kısımlarda. Sanji bulunduğu yerden öıkıp kaösaMantıklı aga tamamdır benim dikkatsizliğim
P1 onu arıyor da bulabilecekleri belli değil ki. Ki olsa da net bir şekilde belli ettiler zaten yenemeyeceklerini. Usopp ve Nami daha ne kadar aşağılanmalı.Yav ona baksan violet de sanji den kan aldı. Bu güç kıstası değil bence. Ayrıca 999. Sayıda p1 ve ulti'nin nami ve usopp araması rövanş olacağının habercisi. Ulti vs nami olduğu yerde de Black maria vs Robin sırıtmaz.
Cavendish'i hakuba formunda yakaladı. Meyveyi über kullanıyor. Dragon'un yanında kalıp haki öğrenmediyse yazıklar olsun...Sanji ike aynı katta ama farklı kısımlarda. Sanji bulunduğu yerden öıkıp kaösa
P1 onu arıyor da bulabilecekleri belli değil ki. Ki olsa da net bir şekilde belli ettiler zaten yenemeyeceklerini. Usopp ve Nami daha ne kadar aşağılanmalı.
Olsa olsa Tama'nın planı ile bir şeyler yapabilirler ama o da yardım neticede. Ki plan neye yönelik onu bile bilmiyoruz .
Robin manga boyunca kaç dövüşe girmiş çıkmış gidip Maria'yı alacak? Dövüşen biri değil ki zaten. Baa'da dövüştü sadece .
Şu yorumu her gördüğümde bir lira atsaydım kenara şimdi Jump'ı almış Oda'yı kırbaçlıyordum.sanjinin asıl mesleği aşçılık zaten, dövüşmek değil ki. yemek pişiriyor diye yadırgayan var :d