Bizim forumda var bir şeyler belli.Sadece bizim forumda kazanıyor zaten. İnternette baktım hep King önde.
Bizim forumda var bir şeyler belli.Sadece bizim forumda kazanıyor zaten. İnternette baktım hep King önde.
+1 ben king'in varlığını unutmuştum bu gece rüyamda görürüm büyük ihtimalReyiz sana helal olsun… başka yan karakterlerin fanları böyle gündemde tutamıyor sevdikleri karakterleri…![]()
Fena fikir değil aslında ama Smoothie'ye karşı zafer kazanmak bizi yüceltmez. O derece boş bir karakter kendisi.Bu gidişle Smoothie'ye bile kaybedecek seninki kartlarını doğru oynaman lazım Sanji çok yanlış hamle oldu. Konudan resimleri ve açıklamaları sil kurallara aykırı vs konusu diye kapatsınlar. İki gün iki gece tetikte bekledikten sonra Smoothie vs Alberto aç. O gün senin günün olacaktır dostum.
Eyvallah reis. Biz sevdik mi gönülden severiz öyle tırışkadan değil.Reyiz sana helal olsun… başka yan karakterlerin fanları böyle gündemde tutamıyor sevdikleri karakterleri…![]()
Hepimiz görürüz muhtemelen…+1 ben king'in varlığını unutmuştum bu gece rüyamda görürüm büyük ihtimal![]()
Artık ben de ciddi ciddi King'e üzülmeye başladım. Bu kadar zorbalık fazla gerçekten. #albertonundaduygularıvarBiz ne zaman bu kadar zorba insanlar olduk yahu. Alberto'nun suçu ne? Gelen vuruyor giden vuruyor anasını satayım
King delikanlı adamdı… en azından başkaları gibi kaptanını satmadı reyiz… belki anket kazanamadı ama gönülleri kazandı…Eyvallah reis. Biz sevdik mi gönülden severiz öyle tırışkadan değil.![]()